Mit szólnál ha az utcán megállítana egy ember és közölné: hogy kapsz 500 Ftot ha 10 percen át ott állsz előtte?. Semmit se kell tenni csak 10 percen át állni és várni.
Itt mindenki ilyen jol keres?
Kb 1000 forint nettoban a diakmelos oraberem, na jo, 1100 xd jo hogy allnek 10 percet 500 forintert
Jó a kérdés, gratulálok. Sok minden leszűrhető a válaszokból. :)
Érdekes dolog ez!
10 perc alatt 500 Ft a semmiért az úgy látszik némelyeknek nem olyan izgalmas. Viszont ez nettó órabérben 3000 Ft-ot jelent. Napi 8 órában 24000 Ft/nap, tehát egy 21 munkanapos hónapban nettó 504000 Ft LENNE! Ezt levezetve kissé elgondolkodtató, hogy emberek, sok esetben ennél kevesebb pénzért munkát végezni képesek 10 percben, egyhelyben megállni viszont nem.
8as vagyok, a tíz perc alatt amíg állunk egymással szembe addig a felsoroltakat be kell tartania mindkét félnek és másfél méternél közelebb nem léphetünk egymáshoz, se videó se képfelvétel nem készülhet továbbá verbális inzultus sem érheti a feleket harmadik féltől sem.
Egyébként valaki egy húszezresért vállalná, hogy 10 percen át nyílvánosan verbálisan, meg mozdulatokkal porrá alázom?
De lehet ez már közbotrányokozás lenne :D
Negyvenezerért harmadik fél videóra is venné, és kétszázezerért menne a netre, nem szólhatna vissza, némán tűrnie kellene!
Valaki?
Én úgy képzeltem el hogy csak áll és néz de nem történik semmi. Kb. annyi lenne az egész mint amikor buszmegalloban áll valaki ennyit buszra várva ingyen.
Mondjuk minden egyes munkanap 8 órán át csinalni havi nettó fél millióért jó pénz, jó kérdés, de ki az aki ezt bírná?
Azt persze megértem hogy aki ennél többet keres az inkább dolgozik
"Mondjuk minden egyes munkanap 8 órán át csinalni havi nettó fél millióért jó pénz, jó kérdés, de ki az aki ezt bírná?"
Nevetni fogsz, de vannak szenész "hajleszok" akik napi négy órával megkeresik ezt a pénzt, de a jobb helyeken még a nem zenélősök is!
Oktogon pénzváltók közelében nyáron majd nézz körbe, hullanak az eurósok percenként a kalapokba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!