Hogyan tovább 30 évesen?
Sziasztok!
1-2 éve már úgy érzem kicsit megrekedtem. 30 éves vagyok, jó a fizum (br 1.5 millio) tudok is félre rakni, viszont nem nagyon tudom mire elkölteni. Hiába spórolok kb a fizum felét elteszem, de ígyis azért még kb 1-2 év biztos mire biztonsággal merek hitelt felvenni ingatlanra.
Ezen kívül igazából nem vágyom semmire, semmilyen anyagi dologra.
Szakmailag se tudom, hogy merre tovább. Mindenfele helyet kipróbáltam a kis cegtol kezdve a multi vallalatig. Egyet tudok, hogy vezető szerepkörben sehol sem szeretnék lenni. (mérnök vagyok)
Valaki volt hasonló helyzetben? Hogyan keveredtetek ki ebből a szürke zónából?
"Hiába spórolok kb a fizum felét elteszem, de ígyis azért még kb 1-2 év biztos mire biztonsággal merek hitelt felvenni ingatlanra."
Ne viccelj már! Ebből 6 év alatt zsebből kifizetsz egy lakást. Vagy egy év alatt összerakod az önerőt és máris van lakás.
Azt nőd van-e? Mert nem sok értelme van gyűjtögetni a pénzt, ha nincs senki, akivel az élményeked megosszad...
Ez álkérdés.
ad1. 30 éves mérnök nem keres ennyit.
ad2. ha mégis, akkor ez a kérdés nem merül fel, ill. nem itt teszi fel.
Köszönöm a válaszokat.
Barátnőm van :)
Hobbim valóban nincs olyan húde nagy. Általában szabadidőmbe is valamilyen szakmai témával foglalkozom.
#9: Ez egyáltalán nem annyira kimagasló fizetés manapság abban az iparágban ahol én dolgozom. Sőt az inflációt nézve reálértékben kevesebbet kapok, mint tavaly ilyenkor... de ez teljesen más téma :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!