Mennyire nehéz egy recepciós munka?
Pályakezdő vagyok és az első állásom lehet, hogy "recepciós-értékesítő" lesz.
Nektek mennyi idő volt beletanulni? Hogy telik egy átlagos nap? Mi a legnehezebb része?
Kérem csak az válaszoljon akinek van is ebben tapasztalata, neki(k) előre is köszönöm!
Az angol jól megy, bár azért vannak szavak amiket nem mindig értek hallásra, vagy van amikor valaki hadar, de ezeket azért ki lehet küszöbölni szerintem, akár egy visszakérdezéssel stb..
A hotelt nem mondanám nagynak, de azért nem is kicsi, persze élőben még nem láttam. Nem is jártam még arra, messze is van, de biztosítanak ingyenes szállást, szóval jelentkeztem.
Nem szeretem feltenni ezt a kérdést, de megkérdezhetem, hogy tesód mennyit keres? Nem volt kiírva a fizetés, és ha kérdik akkor nem akarok se keveset se sokat mondani.
Hát nem éppen voltak hasonló tanulmányaim, de nincs nagyon más munka ami közelebb van, szóval megpróbálnám ezt, max nem jön össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!