A Kelet-Magyarországról, Erdélyből Győrbe települt emberek miért annyira furcsák?
Figyelt kérdés
Nem 1-2, hanem 25-30 emberről beszélek legalább. Az alapvető illemmel sincsenek tisztában. Ha még az elején minden úgy méz ki rendben van, pár hét-hónap után rájövünk a többi kollégával, hogy defektes az illető. Mintha egy teljesen más világban élnének.
Nem cigányokról van szó és nem is csak betanított munkásokról.
2023. febr. 10. 21:10
1/9 anonim 

válasza:

Általánosítasz, feleslegesen. Egy csomó tök normális szabolcsit ismerek. Erdélyieket is.
2/9 A kérdező kommentje:
Ezert irtam, hogy nem 1-2 emberrol van szo! En meg normalisat nem lattam beloluk. Ha az elejen jol is indultak a dolgok vegul kibujt mindig a szog a zsakbol.
2023. febr. 11. 08:22
3/9 anonim 

válasza:

Én nem vettem észre semmi problémát velük amit győriekkel, budapestiekkel, alsószentmártoniakkal kapcsolatban ne tapasztaltam volna.
4/9 anonim 

válasza:

Azért mert jóval elmaradottabb helyről jönnek, mások a szokások. Ott sokszor a napi megélhetésért küzdenek meg, akár egymással is. Kelet-magyarország mindig is elmaradottabb volt (Debrecent kivéve) Alapvetően teljesen normálisak, csak kell egy kis idő amíg asszimilálódnak. Az is lehet kevesebbnek érzik magukat, és idő kell, hogy rájöjjenek, hogy senkit nem érdekel honnan jöttek, ha dolgoznak és normálisan viselkednek.
5/9 anonim 

válasza:

Az erdelyiek valami istentelen buta emberek.
6/9 anonim 

válasza:

a sarjabbak oda telepulnek ennyi az egesz
7/9 anonim 

válasza:

már megint egy ilyen sztereotíp kérdés.
és a dunántúliak meg a pestiek miért ilyen lenéző bunkó parasztok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!