Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Tudnátok mondani otthonról...

Tudnátok mondani otthonról végezhető ügyfélszolgálati munkákat melyik cégek kinálnak? baba mellett csinálnám itthonról mert kell a pénz.

Figyelt kérdés
sajnos eddig nem találtam ilyet pedig régebben mintha a Vodafonnál lett volna ilyen lehetőség. egyedül nevelem és kellene kis plusz pénz mert a pénzben nem tudnak anyáék segíteni. eddig csak olyat találtam hogy embereket kellett volna hivogatni és rájuk tukmálni biztosítást vagy telesoppos dolgokat.
2023. febr. 8. 19:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

10# én már vagy a 10. éve ilyen ügyfélszolgálatokon dolgozom és egyetlen egy helyen sem adtak laptopot, kivéve a csoportvezetőnek és a felettieknek.

Monitort adnak, ami jó nehéz, egy kis gépet, és a kiegészítőket, illetve róluk egy listát hogy mi mennyibe kerül (ha esetleg megrongálnád otthon)

Nem ismerem a többi munkát, de ez nem álommeló az biztos. Amikor egy órán belül a 4. követelőző, kimért hangvételű ügyfél hív, és valami olyat akar méghozzá azonnal, amit vagy nem adhatsz meg, vagy magyarázatot követel olyanra aminek az okáról fogalmad nincs (management ad-hoc döntései).

Én a 5. óra van hogy előveszem a piát, mert másképp nem lehet kibírni a napot türelmesen, nyugodtan.

2023. márc. 14. 08:30
 12/13 anonim ***** válasza:
#11 Akkor rossz cégeknél dolgozol. Minden normális helyen laptopot adnak, mert praktikusabb és sokszor olcsóbb is.
2023. márc. 14. 09:12
 13/13 anonim ***** válasza:
# a harmadik munkahelyemen vagyok, eddig mindenhol azzal kezdték, hogy laptopot, meg céges mobilt kaptam mobilnettel, home office-ra is akkor írom be magam, amikor akarom, nem méregetnek perceket sem, meg mehetek ebédelni amikor akarok. Igaz, most lvl 3 supportot csinálok, cseten és mailben kommunikálok, hívni nem tud senki.
2023. márc. 14. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!