Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Tudnátok mondani otthonról...

Tudnátok mondani otthonról végezhető ügyfélszolgálati munkákat melyik cégek kinálnak? baba mellett csinálnám itthonról mert kell a pénz.

Figyelt kérdés
sajnos eddig nem találtam ilyet pedig régebben mintha a Vodafonnál lett volna ilyen lehetőség. egyedül nevelem és kellene kis plusz pénz mert a pénzben nem tudnak anyáék segíteni. eddig csak olyat találtam hogy embereket kellett volna hivogatni és rájuk tukmálni biztosítást vagy telesoppos dolgokat.
2023. febr. 8. 19:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
91%

Olyan nem nagyon van, ami teljesen otthonról végezhető. Inkább olyan van, hogy pár napot otthonról dolgozhatsz. Ráadásul dolgozni azért kell, szóval kicsi baba mellett nem tudom mennyire menne. Nyilván könnyebb, ha beteg, meg ha menni kell érte.

IBM, Kyndryl, KPMG, Telekom, Revolut, ezeknél van pár napos HO, de full time nem nagyon.

2023. febr. 8. 20:04
 2/13 anonim ***** válasza:
94%
Gyerek mellett otthonról nem tudsz ügyfélszolgálati munkát végezni. Legfeljebb úgy, hogy valaki végig vigyáz rá, és el tudsz úgy szeparálódni, hogy semmi ne hallatszódjon be. Ez nem az a munka, ami mellett tudsz a gyerekkel játszani meg pelenkát cserélni, szigorúan jelen kell lenni.
2023. febr. 8. 20:05
 3/13 anonim ***** válasza:
96%
Én csak havonta kétszer járok be az irodába (telesales munka). De gyerek mellett biztos, hogy nem lehet ügyfélszolgálatos munkát végezni
2023. febr. 8. 20:07
 4/13 A kérdező kommentje:

Amíg dolgoznék addig anyáék vigyáznának rá, megértik a helyzetet így mondták szívesen segítenek. És igen ők is tudják, hogy kell a pénz és ők pénzzel nem tudnak segíteni.

nektek köszönöm a válaszokat

2023. febr. 8. 20:09
 5/13 anonim ***** válasza:
0%
Küldök privátban linket, ha nem rettent el a telefonos értékesítés.
2023. febr. 8. 20:10
 6/13 anonim ***** válasza:
96%

Ne haragudj, kérdező, de te ezt komolyan gondolod?

Egy home office-ban végezhető ügyfélszolgálatos melóra, ami nem értékesítés, rengetegen jelentkeznek, és biztos nem egy kisgyerekes egyedülálló anyukát fognak felvenni, akinek még ilyen jellegű munkatapasztalata sincs.

Ráadásul, az ilyen jellegű munkákhoz alapvetően be kell járni eleinte egy ideig betanulni, nem úgy kezdesz, hogy home office-ban vagy. Szóval bocsi, de biztos nem fogsz ilyet találni.

2023. febr. 8. 20:30
 7/13 anonim ***** válasza:
76%
Az eddigiekhez azt tenném hozzá, hogy egy, de inkább két idegen nyelv ismerete is elvárás, az ügyfélkommunikáción túl más részlegekkel, esetleg nemzetközi szállítókkal, partnerekkel, fordítási feladatok, stb. Reklamációnál a termék fizikai ellenörzése, számlák ellenörzése, a tájékoztatáshoz a cég jellegétöl függöen valami releváns végzettség, pl IT, pénzügy. Végzettség, nyelvtudás(ok) nélkül, 100%-ban otthon végezhetö ügyfélszolgálatos munka magából a munka típusából adódóan nincs. Nálunk van épp felvétel, de nyelvtudások és szakképzettség kell.
2023. febr. 9. 04:55
 8/13 anonim ***** válasza:
70%

Rengeteg cég van, ahol full homeoffice-ban is lehet végezni az ügyfélszolgálatos melót, a feleségem is így dolgozik, a betanításra se kellett bejárnia. DE! A feleségem már korábban is dolgozott ilyen helyen és volt tapasztalata. Nyelvtudás és gyakorlat nélkül kizárt, hogy teljes homeoffice melót kapsz, gyerek mellett meg nemigen lehet végezni, mert ha csörög a telefon, akkor fel kell venni, nem úgy van, hogy "majd 5 perc múlva, mert épp a gyereket pátyolgatom".

Milyen idegen nyelveken beszélsz és milyen szinten?

2023. febr. 9. 10:39
 9/13 anonim ***** válasza:

Aki írja, hogy nincs olyan hogy 100% home office csak heti pár nap, az nagyon nem tudja miről beszél.

Vagy 100% agy 0% home office az ügyfélszolgálati munka, egészen egyszerűen mert minden eszközt a cég ad (monitor, PC, füles, egér, kábelek stb.)

és ezekből kettőt (mindenből egyet otthonra és egyet az irodába) egy ügyfélszolgálatos számára fenntartani egyik cég sem fog.

Sajátot nem lehet használni.

Folyamatosan jönnek a telefonhívások, és ha nem is jön hívás, akkor vagy chat, vagy email jön be. A hívásokat felveszik, hallatszik a háttérzaj, és mindent másodpercre pontosan mérnek (szünetek, e-maileket hány másodperc alatt csinálod meg, hány percet voltál ebédszüneten stb.) Gyerek mellett kizárt.

Nyelvet tudni kell, általában kettőt.

Hátránya az alacsony fizetés, 300-350 körül lehet keresni mindenféle pótlékokkal együtt.

És a 8 óra az 8 óra. Ahogy említettem mindent másodpercet pontosan mérnek.

Kevés a sikerélmény, általában mindenki panasszal keres, amit ritkán lehet megoldani, és ha sikerül is az alap.

Másik hátránya, hogy folyamatosan a monitort bámulod, hogy rövid időn belül szemüveges leszel az garantált.

2023. márc. 13. 21:08
 10/13 anonim ***** válasza:
9# azért ez nem vagy-vagy dolog, cége válogatja, amikor beírtam magam home office-ra, hazavittem csak a laptopot meg a fülest. A többi részével egyetértek, azért telefonálnak általában, mert panaszuk van, agresszívek,hülye volt értelmezni a szállítás módját, idejét, a feltételeket, hülye használni a nyomkövetést, szerinte nem kapott számlát, reklamációra küldözget elállás helyett, elutasított reklamáció esetén feljelentéssel, fogyasztóvédelemmel fenyegetnek stb Két nagy webshopnál voltam, soha többet ilyen munkát.
2023. márc. 14. 07:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!