Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Melyiket vállaljam el? (2kocsm...

Melyiket vállaljam el? (2kocsmáról van szó)

Figyelt kérdés

mindkettőben megfeleltem.mindekét helyen 16órás lenne a munkaidő,és a jattot is egy az egyben odaadják.

az egyik helyen 3500 forintot adnának egy napra,de ott akkora cigifüst van,rosszul lettem tőle,és oda buszoznom kéne (kb félóra).

a másikhoz gyalog is eljutok hamar,tilos bent a dohányzás,viszont kevesebb pénzt fizet.

szerintetek?és mit mondjak,annak,akit nem választok?

2010. okt. 4. 18:38
 1/6 anonim válasza:
Mindenképpen ahova könnyen el tudsz jutni! A CIGI KÁROS AZ EGÉSZSÉGRE, akkor már válaszd ahol kevesebbet adnak, de ne halj meg túl hamar csak azért hogy tbbet keress. Jódolog ha sok fizud van de nem éri meg. Fizethetsz az életeddel a pénzért! Az én anyukám is "kocsmában" dolgozik, nem örülök neki sőt bosszant is! :(
2010. okt. 4. 18:43
 2/6 anonim ***** válasza:

Attól függ, mennyire van szükséged a pénzre, mindenképpen ez a döntő. Ha nem létfontosságú, akkor a nyugisabbat, és ne is olvasd tovább.

Ha fontos a pénz, akkor szerintem azt válaszd, ahová több részeg vendég jár.

A napi 3500 az semmi, viszont a jatt rengeteget számíthat.

Azt pedig csak részegektől kapsz egy kocsmában.

És látatlanban lefogadom, hogy a dohányzó helyen sokkal többen vannak ilyenek.

Tudom, hogy nem kellemes a cigifüst és az ittas emberek elviselése, de akkor egy jó munkahelyen is használható tudásra kellett volna szert tenni. Ez nem könnyű manapság.

Nem fog ez örökké tartani, addig semmi nagyobb bajod nem lesz a cigifüsttől.

Hogy mit mondj a másiknak?

Udvariasan talán azt, hogy jobban fizető helyet találtál. Nem kell azt letagadni, ő is nyiltan megmondta volna, ha nem kellenél. Még az is lehet, hogy szüksége van rád, és ráigér a fizetésre, akkor azt is megfontolhatod.

2010. okt. 4. 19:48
 3/6 A kérdező kommentje:
köszi szépen:)azt választottam,ahova gyalog is eljutok,a másikat udvariasan elutasítottam,nem harapták le a fejem.
2010. okt. 5. 11:46
 4/6 anonim válasza:

nekem is van egy kocsmám, és én 5000 fizetek egy napra... nem értem hogy itt a környékemen mért nem jön el senki ide dolgozni. megszakadni nem kell

alkalmi munkavállaló leszel, vagy bejelentett?

2010. okt. 5. 13:18
 5/6 anonim válasza:
minden nap dolgozol?
2010. okt. 5. 13:18
 6/6 A kérdező kommentje:
bejelentett munka,és heti 5x
2010. okt. 8. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!