Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Melyiket vállaljam el?

Melyiket vállaljam el?

Figyelt kérdés

Dietetikus 1 műszak napi 8 óra ( 7-15ig) brutto 130800Ft

Vagy dializáló nővér 2 műszak napi 8 óra 6-14 illetve 14-22ig. Magasabb brutto kb 40ezerrel. S lehet előrelépni.

Dietetikusként ennyivel élném le az életem,mert az közalkalmazott utóbbi nem.

2010. szept. 21. 14:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk Én ezekhez a szakmákhoz nem értek, de belegondolva Én a dializálósat vállalnám el. Még pedig azért:

-többet fizet

-lehet előrelépni

-Én pedig szeretem a több műszakot, a változatosság miatt:)

Amúgy 2 éve munkanélküli vagyok, szóval most kicsit féltékeny vagyok XD

24/L

2010. szept. 21. 14:41
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha férfi vagy, akkor mindenképpen a másodikat.

Ha viszont nő vagy, akkor gondold át azt, hogy akarsz-e a közeljövőben gyereket, ugyanis, akkor az első helyre könnyebben vissza tudsz majd menni dolgozni, mivel ott a munkaidő egybeesik a bölcsödei és óvodai nyitvatartásba. Vagyis, ha családot szeretnél minél előbb, akkor mindenképpen az elsőt javaslom. De ha ezeket átgondolod, akkor könnyebben tudsz majd saját döntést hozni.

Másik szempont alapján úgy is dönthetsz, hogy amelyiket jobban szeretnéd csinálni. 28L

2010. szept. 21. 14:44
 3/11 A kérdező kommentje:

35/N

2 gyerekem van

Mindkét munkához meg van a képesítésem

2010. szept. 21. 15:03
 4/11 anonim ***** válasza:

Ha a gyerekek oviba/iskolába történő beadását/hazavitelét meg tudjátok oldani, tehát van segítséged, akkor mindenképpen a másodikat.

Szerintem...

2010. szept. 21. 15:13
 5/11 anonim ***** válasza:
Én a 2.-at választanám!
2010. szept. 21. 15:48
 6/11 anonim ***** válasza:

a párodtól függ

otthon hagynád e üres éjszakákra

2010. szept. 21. 15:55
 7/11 A kérdező kommentje:
15:55 Nincs éjszak ha jól olvasol
2010. szept. 21. 16:06
 8/11 anonim ***** válasza:

akkor nincs ami a dietetikus mellett szólna a dializáló nővérrel szemben

tehát az utóbbi

2010. szept. 21. 16:33
 9/11 anonim ***** válasza:
Dializáló nővér. Nem a legjobb dolog a két műszak, de azért vannak előnyei is (pl. szabad a délelőttöd, amikor sokkal egyszerűbb és gyorsabb bármit elintézni, mint délután, csúcsforgalomban).
2010. szept. 21. 19:35
 10/11 anonim ***** válasza:
Szerintem is a két műszakosat vállald. Több a fizetés is (gondolom a délutános pótlék miatt és lehet előre lépni. Ez sem mindegy. Mellette, ha van kedved és energiád, még mindig besegíthetsz, mint dietetikus, vagy foglalkozhatsz pár emberrel, akik megkeresnek.
2010. szept. 21. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!