Hol éri meg dolgozni és ideiglenesen élni jelenleg Európában?
Párom CNC-s szakmával rendelkezik, illetve a karbantartás területén is nagy tapasztalata van. Ilyen területen szeretne elhelyezekedni. Angolul beszél középszinten.
Én mininálisan értek, tudok angolul és németül. Számomra bármilyen gyári/kisegítői munka megfelelne, ami nem igazán igényel nyelvtudást.
A kérdésem, hogy jelenleg melyik ország(ok)ba lenne lehetőség és lenne érdemes kimenni dolgozni és élni albérletben(elsősorban) vagy igényes, párok számára elérhető munkásszállón(másodsorban) max. 1-1,5 évig. Nyilván a cél, hogy minél előbb minél nagyobb fizetésre tegyünk szert, hogy végre elkezdhessük az életünk itt Magyarországon. (Tudom, jobb lenne nem M.o.-n tervezni a jövőt.., de ez nem opció számunkra.)
Saját tapasztalatokat szívesen fogadok, részletesen is...előnyökkel/hátrányokkal.
Köszi előre a normális, segítőszándékú válaszokat!
Én Révkomáromba/Komárno (szlovákiában)
vettem tavaly egy
53 m2 erkélyes panellakást
(48.000 euróért)
A város lakóinak kb a fele magyar,magyar mellett angolul beszélek,úgyhogy eddig mindenkivel megértettem magamat.
Győrben születtem ott is laktam a szüleimnél,de hát győrben ugyanezek a panellakások
35 milliónál kezdődnek.
A szüleim miatt Győr is elérhető távolságban van.
Repülőterek Budapest és Pozsony sincs messze.
Otthon,home officban dolgozok egy holland cégnek,a fizetésemet euróban kapom.
Eddig összeségeben nagyon is elégedett vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!