Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hol éri meg dolgozni és...

Hol éri meg dolgozni és ideiglenesen élni jelenleg Európában?

Figyelt kérdés

Párom CNC-s szakmával rendelkezik, illetve a karbantartás területén is nagy tapasztalata van. Ilyen területen szeretne elhelyezekedni. Angolul beszél középszinten.

Én mininálisan értek, tudok angolul és németül. Számomra bármilyen gyári/kisegítői munka megfelelne, ami nem igazán igényel nyelvtudást.

A kérdésem, hogy jelenleg melyik ország(ok)ba lenne lehetőség és lenne érdemes kimenni dolgozni és élni albérletben(elsősorban) vagy igényes, párok számára elérhető munkásszállón(másodsorban) max. 1-1,5 évig. Nyilván a cél, hogy minél előbb minél nagyobb fizetésre tegyünk szert, hogy végre elkezdhessük az életünk itt Magyarországon. (Tudom, jobb lenne nem M.o.-n tervezni a jövőt.., de ez nem opció számunkra.)

Saját tapasztalatokat szívesen fogadok, részletesen is...előnyökkel/hátrányokkal.

Köszi előre a normális, segítőszándékú válaszokat!

2023. febr. 6. 05:32
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Én Révkomáromba/Komárno (szlovákiában)

vettem tavaly egy

53 m2 erkélyes panellakást

(48.000 euróért)

A város lakóinak kb a fele magyar,magyar mellett angolul beszélek,úgyhogy eddig mindenkivel megértettem magamat.

Győrben születtem ott is laktam a szüleimnél,de hát győrben ugyanezek a panellakások

35 milliónál kezdődnek.

A szüleim miatt Győr is elérhető távolságban van.

Repülőterek Budapest és Pozsony sincs messze.

Otthon,home officban dolgozok egy holland cégnek,a fizetésemet euróban kapom.

Eddig összeségeben nagyon is elégedett vagyok.

2023. febr. 7. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!