Hol éri meg dolgozni és ideiglenesen élni jelenleg Európában?
Párom CNC-s szakmával rendelkezik, illetve a karbantartás területén is nagy tapasztalata van. Ilyen területen szeretne elhelyezekedni. Angolul beszél középszinten.
Én mininálisan értek, tudok angolul és németül. Számomra bármilyen gyári/kisegítői munka megfelelne, ami nem igazán igényel nyelvtudást.
A kérdésem, hogy jelenleg melyik ország(ok)ba lenne lehetőség és lenne érdemes kimenni dolgozni és élni albérletben(elsősorban) vagy igényes, párok számára elérhető munkásszállón(másodsorban) max. 1-1,5 évig. Nyilván a cél, hogy minél előbb minél nagyobb fizetésre tegyünk szert, hogy végre elkezdhessük az életünk itt Magyarországon. (Tudom, jobb lenne nem M.o.-n tervezni a jövőt.., de ez nem opció számunkra.)
Saját tapasztalatokat szívesen fogadok, részletesen is...előnyökkel/hátrányokkal.
Köszi előre a normális, segítőszándékú válaszokat!
A hirek szerint azerbajdzsan kazahsztan es kina a tokeletes valasztas.
Becsben csak a befosott politikus megy lakast venni h megkuzdjon a nogo zonaval
CNC-sként én azt mondom, hogy franciaország, de...
Semmire sem mész az angollal / némettel.
Mindketten gyári bevándorló munkások lesztek nagy valószínűséggel négerek között...
A jó oldala, az enyhébb idő főleg délen, a jobb kaják, meg a több pénz...
Csak angollal az európai úniót el lehet felejteni amióta a Brittek kiváltak.
Műszaki nyelvről a migránsok nyelvévé avanzsált a dolog...
Ha jól akartok járni, akkor KANADA!
De szerintem nem fogtok visszajönni, én se jönnék, ha módom lenne kijutni!
A háborús helyzetre és eszkalációra való tekintettel:
Ausztria, Svájc, Írország, Svédország mert ezek nem NATO tagok.
Mondjuk a barom Svédek, lehet hogy be fognak lépni hamarosan.
Ha ez a szempont téged nem érdekel, csak több pénzt akarsz keresni mint itthon, akkor németországban a legkönnyebb szerintem elhelyezkedni fémipari szakmunkásként.
Magyarországon!
Naponta 1000000x bemondja a TV, hogy a németek megfagynak, a franciákat megeszik a bevándorlók, mindenkit akarata ellenére hetente másik nemre operálnak, és egész európa hanyatlik, már csak nálunk nincs gazdasági válság.
Bezzeg itthon, mindez rendben van. Mégis ezek után szerinted hol érdemes élni?
Ausztria a legkönnyebb, de ott kaptok a legkevesebb pénzt is.
Svájc tényleg jó lehet. Szerintem Hollandiában is érdemes lehet körbenézni.
"németországban a legkönnyebb szerintem elhelyezkedni fémipari szakmunkásként."
Meg lerokkanni is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!