Mennyit lehet keresni nettóban, 6 órás munkaidőben? Gyári munkásként.
"Akinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban, megosztaná velem? Szerintem ez nagyon kevés."
Hidd el 140.000 ft pont elég, hogy fentarts akár három webshopot is, vagy egy kissebb műhelyet meg hogy kifizesd a kisvállalkozásod költségeit!
Ha 8oraban min bert fizetnek akkor te 6oraban a 3/4et kapod. Ez jelenleg minden kedvezmeny nelkul kerekitve 155k. Ennek a haromnegyede kb 116k.
Mondjuk Győrben valószínűleg magasabb berek vannak meg a gyarakban is. Az orszag top regioja Bpet leszamitva.
Én nem is tudtam, hogy létezik 6 órás gyári munka!
Gondolom, hogy ez nem a szalag melletti, milyen munkakörben kezd ez az ismerősöd?
"Engem az érdekelne,hogy tényleg csak ennyi egy 6 órás munka bére?"
Hát a gyári munkáé alkalmazottként ennyi kb. Vállalkozóként minimum a duplája, de ott te adózol meg viszel szerszámokat is stb.
De mondjuk egy ügyvédi óradíj (ami nem gyári munka) 15-30 ezer forint / óra (szintén magánvállalkozó).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!