Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A következő néhány évtizedben...

A következő néhány évtizedben még mennyire lesz szükség hegesztőmérnökökre?

Figyelt kérdés

Ez ugyebár egy gépészmérnöki ág, de sokszor olvasom hogy már gépészmérnöknek nem érdemes annyira tanulni, hanem inkább villamosmérnöknek vagy mechatronikai mérnöknek…

Engem viszont kifejezetten a nemzetközi hegesztő-szakmérnöki érdekelne, amire gépészmérnöki alappal mennék, vagy esetleg még a hegesztőmérnöki szakirányú gépészmérnöki MSc is érdekel… Ezek után jön a logisztikai mérnöki, meg a közlekedésmérnöki.

De a villamosmérnöki az nem érdekel és a tantervek alapján szerintem el sem tudnám végezni…

2023. febr. 5. 14:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A legtöbb mérnök a saját szabadalmát nem birja áttolni a rendszeren, neked meg pontosan meg fogják mondani, mikor mit csinálj, csak kevesebb munkaidőben, viszonylag több pénzért, és szakmaibb nyelven...
2023. febr. 9. 10:53
 12/14 anonim ***** válasza:

ok, részemről befejeztem. komolyan, abszolút elképzelésed sincs, hogy milyen butaságokat beszélsz.

a tipikus szaki, aki terjeszti, hogy nélküle megállna a cég, mert minden mérnök hülye, csqk ő tudja a frankót. ilyenekkel a cégnél sem vitázunk, rájuk hagyjuk

2023. febr. 9. 10:54
 13/14 anonim ***** válasza:
54%

"Betonvas tűzdelő emberre egyre kevesebb szükség lesz, mert megcsinálja a robot, vagy fejlődik annyit a technológia, hogy bármilyen hülye össze tudja tűzni, nem kell hozzá komoly szaktudás"

"ok, részemről befejeztem. komolyan, abszolút elképzelésed sincs, hogy milyen butaságokat beszélsz. a tipikus szaki, aki terjeszti, hogy nélküle megállna a cég, mert minden mérnök hülye, csqk ő tudja a frankót. ilyenekkel a cégnél sem vitázunk, rájuk hagyjuk"

Mondok én is valamit..

Dél_Afrikai köztársaság, fejlődő terület, gyémántbányák stb.

A supermarketben a pénztáros után ketten segitenek bepakolni a szatyorba amit vásároltál!

Nem azért mert a pénztárosra nem tudnák ezt rásózni vagy nem lenne robot ami megcsinálná, csupán azért, hogy ne menjenek el bűnözni, és legyen megélhetésük azoknak akik azt választanák!

Hiába vagy mérnök, a piacgazdaságról gőzöd sincs szakikám!

Képzeld egy "hadmérnök" is megkeresi a dupljáját annak amit neked max igérni fognak, és még az országból sem teszi ki a lábát ezért max ha nyaralni megy.

Akkor mi a dolga? Vigyázban állni, meg néha térdelni...

Hát majd rád is kb ez vár, vagy az utasítások meg a ranglétra...

A melós arra kell, hogy dolgozzon valaki, a mérnök meg arra, hogy legyen kit seggberúgni!

2023. febr. 9. 10:59
 14/14 anonim ***** válasza:
Szabványok változnak, szerencsére szakemberek kellenek hozzá.
2023. febr. 9. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!