Hogyan lehet megélni ma egy gyógypedagógusi diplomával?
Szeretnék használható diplomát szerezni olyan területen, amivel/ahol idős koromban is tevékenykedhetek majd.
Milyen lehetőségek vannak? Két terület érdekel, a lélektan, és a pedagógia. Csak levelezőn tudnám végezni a tanulmányaimat. 49/N
Köszönöm, nem is annyira a fizetés miatt, hanem az elhelyezkedés miatt.
Az az álmom, hogy halálomig tevékenykedhessek. Elsősorban pszichológusként, de úgy néz ki, a Felvin nézelődve, hogy ez túl nagy fa nekem, így gondoltam a gyógypedagógiára.
A négyes válaszoló miért nem tud olvasni? Könnyű fizikai munkának számító, és hasznos szakmákat javasolt - amelyek végzéséhez nem kell pénisz heregolyókkal az ember lába közé, csak érzék a tiszta és precíz kézimunkához.
Ja, hogy egy nő nem csinálhat hasznos és értékteremtő dolgokat, csak szakma mögé bújtatott erotikus szolgáltatást? Akkor inkább ne akarjon másokat gyógyítani, hanem a saját egóját kezeltesse!
Komolyan te sem tudsz olvasni. Olvasd már el! De idemásolom neked, te gyökér: "amivel/ahol idős koromban is tevékenykedhetek majd."
IS, MAJD!
Kiderülhetne számotora, ha annyi eszetek is lenbe, mint rosszindulatotok, hogy halálomig szeretnék tevékenykedni, erre te kihozol meg a masik hülye kihoz valami sugar daddyre vadaszó szerencsetlennek, mert azt sem tudod elolvasni hogy 49/N!! Tehat nem otthon üldögélő nxugger akarok lenni
80 évesen majd villanyt fogok szerelni rossz izületekkel?! Honnan tudod te, hogy most most csinálok, mit nem, és eddig mit csináltam??? Honnan mereszeled a hasznossággal szembe állítani a gyogypedet és a lelektant? Az szerinted nem hasznos?! Akkor nézd meg magad! Neked biztosan hasznos lett volna mind a gyógypedagógus, mind a pszichológus. Gyogypedagogia egy bújtatott erotikus szolgáltatás szerinted. Hát gratulálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!