Bruttó 920 ezer Ft (nettó 610 ezer) milyennek számít szoftvermérnökként 3 év tapasztalattal?
Budapest, multi cég, .NET backend fejlesztő, 3 év tapasztalat
920 000 Ft bruttó havi bér + havi 30 000 Ft SZÉP kártya.
Attól függ hogy hány órát dolgozol ezért a pénzért.
Sokan bemondják a millió feletti fizetést aztán sötét van amikor bemennek dolgozni és sötét van amikor hazamennek.
Lehet hogy kevesebbet keresek mint a menők de nekem fontosabb hogy 5-kor már otthon legyek és éljem a saját életem.
Én kicsit másról beszélek. Home officeban is kaphatsz olyan munkaterhelést hogy 10-12 órát kell dolgoznod naponta.
Ez nyáron elég kellemetlen amikor te délután püfölöd a gépet a többiek meg lubickolnak a kerti medencében.
Persze ismerek olyat aki az év 50 hetében robotol aztán két hét alatt elszór több millió forintot a nyaraláson.
Én ahogy írtam inkább 48 hétben 5-kor leteszem a lantot és lemondok azokról a plusz milliókról mert nincs arányban a ráfordított idővel.
De ezt mindenkinek magának kell eldönteni, hogy azt az 1 db életét hogyan éli meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!