Miért nem hívnak be interjúra?
Figyelt kérdés
1 hete folyamatosan küldözgetem az önéletrajzomat. A Profession szerint már 50 helyre elküldtem, de még csak 1 helyre hívtak be interjúra...2023. febr. 1. 11:16
1/14 anonim 

válasza:

Mert nem kellesz nekik az oneletrajzod alapjan.
2/14 anonim 

válasza:

Mert szar a cvd, vagy olyan helyekre jelentkezel amik szamodra nem passzolnak
3/14 A kérdező kommentje:
Csakis olyan állásokat pályáztam meg, melyek abszolút passzolnak az önéletrajzomhoz. Nem hinném, hogy szarul csináltam volna, mivel minden egyes részt részletesen kifejtettem, na de mindegy...
2023. febr. 1. 11:27
4/14 anonim 

válasza:

mert haver már fel van véve, csak meg kellet hirdetni az állást ,hogy a felső vezetőségnek megmaradjon a látszat.
5/14 anonim 

válasza:

Milyen végzettséged van? Milyen melók? Mert ha olyan helyekre küldöd be, ahol rajtad kívül még kétszázan jelentkeznek, akkor nem fognak felhívni, hacsak nem tűnsz ki valamivel a tömegből.
6/14 anonim 

válasza:

Profession a proli melok gyujtohelye. Csinalj linkedin profilt es hagyd, hogy a recruiterek korulugraljanak. Ha van par ev relevans tapasztalatod akkor usa, uk contractor melok.
7/14 anonim 

válasza:

Az álláshirdetés sok esetben csak formai dolog és "népszerűsíti" a céget, valójában előre megvan hogy kit vesznek fel.
8/14 anonim 

válasza:

Ja meg még annyi, csigalassúsággal dolgoznak ám. Miután elhelyezkedtem, utána még 2-3 hónap múlva is rendszeresen hívtak interjúra, azt mondtam már nem aktuális...
9/14 A kérdező kommentje:
Egyetemi végzettség, gazdasági területen szeretnék elhelyezkedni 5 éves tapasztalattal.
Vicces. Ahogy kiírtam a kérdést utána egyből hívott újabb 2 álláshirdető interjúra. Lehet mindennap ki kellene írnom egy kérdést. :) 50-ből összesen 3-an reagáltak, még mindig siralmas arány.
2023. febr. 1. 14:56
10/14 anonim 

válasza:

Gazdasagi teruleten belul milyen pozicioban? Miert gondolod, hogy teged kellene behivniuk a tobb tucat tobbi jelentkezovel szemben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!