Létezik olyan munka ahol nem nagyon kell gondolkodni de jó pénzt lehet keresni?

Az első válasz komoly. Néha én is nehezen hiszem el milyen emberek próbálnak irányítani egy nemzetgazdaságot. Hülyék mint a phhicshhha - egy zöldségesbolt pénzügyeit sem látnák át ebben biztos vagyok. Meg is látszik az eredménye.
A másik lehetőség hogy Qrva leszel.

Egy munka mindig akkor fizet jól, ha a kereslethez képest kicsike a kínálat. Ez alapvetően szerintem két esetben szokott előfordulni (+1 bónusz):
- A munkát nehéz elvégezni. Ez jelenthet szellemi és/vagy fizikai nehézséget. Mondjuk egy vezető mérnök munkáját szellemileg nehéz csinálni, vagy mélytengeri hegesztőét fizikailag. Csak hogy két jó hülye példát hozzak. :)
- A munkát az emberek nem akarják elvégezni, mert rossz csinálni a körülmények vagy a megbecsülés miatt. Tipikusan ilyen munka sok helyen a szemétszállítóké (kukások), ami szerintem a munka nehézségéhez mérten egyáltalán nem fizet rosszul, vagy már az említett prostiké, esetleg a külföldre járó kamionsofőröké (itt nem a társadalmi megbecsülés a rossz, csak sokak nem akarnak hetekig úton lenni).
- A +1 kategória: amikor valami eszement szabályozás kb. monopol helyzetbe hoz egy szűk csoportot hosszútávon és megakadályozza a kínálat bővülését, hogy lépést tartson a kereslettel. Taxisok, kéményseprők, autós oktatók, jegyzők, stb.
Férfiként jobb eséllyel tudsz nem agyalós, de jól fizető szakmát választani. Ott van az építőipar például. Persze fizikailag bírni kell.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!