Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Létezik olyan munka ahol nem...

Létezik olyan munka ahol nem nagyon kell gondolkodni de jó pénzt lehet keresni?

Figyelt kérdés
2023. jan. 31. 13:52
 1/9 anonim ***** válasza:
92%
Persze. Országgyűlési képviselő. Megmondják, milyen gombot kell nyomkodni, és nyomkodod.
2023. jan. 31. 13:53
 2/9 A kérdező kommentje:
Komolyan kérdeztem. Könyvelésen dolgozom és már elegem van ebből piszkosul.
2023. jan. 31. 13:55
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Az első válasz komoly. Néha én is nehezen hiszem el milyen emberek próbálnak irányítani egy nemzetgazdaságot. Hülyék mint a phhicshhha - egy zöldségesbolt pénzügyeit sem látnák át ebben biztos vagyok. Meg is látszik az eredménye.

A másik lehetőség hogy Qrva leszel.

2023. jan. 31. 14:01
 4/9 A kérdező kommentje:
Főleg hogy férfi vagyok…
2023. jan. 31. 14:12
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
A könyvelést felejtsd el. Adatrögzítőként valóban kevesebb a szellemi kihívás, de nem fogsz jól keresni. Ha jól akarsz keresni, akkor gondolkodni kell.
2023. jan. 31. 14:17
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Meleg prosti is lehetsz.
2023. jan. 31. 14:22
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Egy munka mindig akkor fizet jól, ha a kereslethez képest kicsike a kínálat. Ez alapvetően szerintem két esetben szokott előfordulni (+1 bónusz):

- A munkát nehéz elvégezni. Ez jelenthet szellemi és/vagy fizikai nehézséget. Mondjuk egy vezető mérnök munkáját szellemileg nehéz csinálni, vagy mélytengeri hegesztőét fizikailag. Csak hogy két jó hülye példát hozzak. :)

- A munkát az emberek nem akarják elvégezni, mert rossz csinálni a körülmények vagy a megbecsülés miatt. Tipikusan ilyen munka sok helyen a szemétszállítóké (kukások), ami szerintem a munka nehézségéhez mérten egyáltalán nem fizet rosszul, vagy már az említett prostiké, esetleg a külföldre járó kamionsofőröké (itt nem a társadalmi megbecsülés a rossz, csak sokak nem akarnak hetekig úton lenni).

- A +1 kategória: amikor valami eszement szabályozás kb. monopol helyzetbe hoz egy szűk csoportot hosszútávon és megakadályozza a kínálat bővülését, hogy lépést tartson a kereslettel. Taxisok, kéményseprők, autós oktatók, jegyzők, stb.

Férfiként jobb eséllyel tudsz nem agyalós, de jól fizető szakmát választani. Ott van az építőipar például. Persze fizikailag bírni kell.

2023. jan. 31. 15:45
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
létezik. Kétlem, hogy mint a 6 milliárd ember a bolygón napi 14 órában dolgozik gombokért.
2023. jan. 31. 17:48
 9/9 NTBS ***** válasza:
100%
Igen, van.
2023. jan. 31. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!