Váltanátok így?
Az új hely előnyei:
-kb 10-15%-al magasabb fizetés
-jobban hangzó pozíció és titulus
Új hely hátrányai:
-heti 3-4 nap iroda
-az iroda jóval messzebb van
-az iroda picit gagyibb
-fideszes, Mészáros tulajdonú cég
Régi hely:
-Múlt héten volt egy kifakadásom egy szenior Managernek, és megígérték, hogy 1 hónapon belül elő leszek léptetve, viszont ez csak ígéret, nincs előttem szerződés
-SSC, de nagyon szakmai pozi. A feleségem külföldi, ezért előfordulhat olyan élethelyzet, hogy számít, hogy ilyen nemzetközileg is nagynevű cégnél vagyok
-Ebben a szektorban akarok dolgozni továbbra is
-Nem kell bejárni, és mivel még a mestert csinálom, ez előny
-Ha bemegyek haverkodni, tényleg jó az iroda
10-15% új helyen főleg ilyen infláció mellett felejtős. Ha a régi céged jobban emel akkor simán beérheti az új fizut.
Viszont ahogy nézem kb minden másban rosszabb a cég. Az hogy jobban hangzik a pozi önmagába semmit nem jelent egy takarítót is hívhatsz cleaning managernek attól még ugyan úgy takarít.
Hosszútávon jobban jársz ha jobban tudsz fejlődni egy adott helyen, meg ha van továbblépési lehetőség.
Nagyon köszönöm a tanácsokat, sokat segítettetek a döntésben!
Az állás titulusát illetve félreérthetően fogalmaztam, egyszerűen arra gondoltam, hogy azon a területen a jövőben magasabb fizetéseket, és jobb lehetőségeket látok, még ha ez a konkrét pozi nem is fizet annyival többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!