Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » IT helpdesk-ben milyen fizukra...

IT helpdesk-ben milyen fizukra lehet számítani jelenleg BP-n multinál?

Figyelt kérdés

2023. jan. 28. 09:01
1 2
 11/14 anonim válasza:
100%

Tudom kesoi, de en most vallaltam el egy nemet service desk allast. Brutto 500+ brutto 50 mert nemetul kell beszeljek. Es majdnem 50 cafeteria.

Tekintve hogy mennyi a tenyleges munka, ez egy egesz korrekt fizetes szerintem.

2023. máj. 5. 15:00
 12/14 A kérdező kommentje:
11. Köszi, ez egy értelmes válasz volt végre.
2023. máj. 5. 20:51
 13/14 anonim válasza:
Nincs mit :D Szerintem ha fiatal vagy megeri 1-2 evre elhelyezkedni ilyen helyen. A fejlodes sincs kizarva ha megtetszik. El lehet menni people management iranyba ha erdekel a HR vagy ilyesmi. Ahol en vagyok ott sok belso kepzes is van. Illetve szinte teljes home office lehetoseg. Ceges laptop illetve ingyenes konditerem. Ha az over all csomagot nezzuk akkor huszonevesen szerintem megeros.
2023. máj. 5. 21:26
 14/14 anonim ***** válasza:
brutto 500 az ideális. persze ha tudsz 2 nyelven, akkor kicsivel többet kérhetsz
2023. júl. 15. 00:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!