Ezeknek a dúsgazdag Forever-ös embereknek honnan van ennyi pénzük? Miből áll ez az egész?
https://www.youtube.com/watch?v=cPctSZRT6C4
https://www.youtube.com/watch?v=uyoiltTDWrU
https://www.youtube.com/watch?v=VimONow9AYA
Mert a videók alapján azt szerintem leszűrhetem, hogy nem értelmiségi emberek. És igen, hallottam már az MLM üzleti modellről, de marhára nem értem mi az árnyoldala és mi a nehézség benne illetve azt se értem eleve hogyan működik. Milyen emberek lesznek sikeresek benne és miért van ekkora hozadéka az egésznek.
Komolyan, bárki eljuthat erre a szintre? (azt érzem naiv kérdés)
Igazából húsbavágóan őszinte kommentekre lennék kíváncsi, mert ezekből a semmitmondó promociós, polgárpukkasztó, semmitmondó videókból semmit nem tudtam meg erről az egészről.
Brutális átverés mint minden mlm baromság! Szervezz magadalá több ezer embert és verd át mindet, hazudd nekik hogy a forever termékek nélkül nem lehet élni, ezek csodaszerek, tibetben bányásszák őket mezítlábas kisbiúk napi egy falat kenyérért stb. Mindegy, csak hazudj! Ha találsz elég buta embert aki beveszi a hazugságaidat és millió számra vásárolnak, akkor felkerülsz a piramis csúcsára és meg tudsz élni belőle, mint ahogy a legnagyobb csalók.
Olyan 100.000 emberből 1-2 jut el addig hogy ebből meg tud élni. Az alattuklévőkből él. De persze tudom, én hülyeséget beszélek, nem kell elhinni. Nyugodtan szálljál be a bizniszbe aztán vásároljál 2 millió forintért forevört, aztán add el a lehúzható buta embereknek pl. egy fidesz gyűlésen. Ott sokan lesznek. Ha ez megvan, akkor összejön majd egy minimálbérnyi kereset kb...
Pontosan annyi az igazságtartalma, mint annak a kijelentésnek, amely szerint a Holle anyó kamrájában fingó molylepke "tartja életben" a Jupiter Nagy Vörös Foltját.
Minden sorában 2-3 tárgyi tévedés, ill. szándékos hazugság van.
"Szervezz magadalá több ezer embert és verd át mindet, hazudd nekik"
Ez a mókuskerekedre jellemző. A rabszolgatartó cégtulajdonos, a főnököd főnöke főnökének a főnöke az, aki maga alá szervezett téged, több ezer rabszolgatársaddal együtt, s éjt nappallá téve robotoltok neki, hogy minden évben el tudja vinni a családját dubajba, maldívra és szeselre, mega szeretőjét mauriciuszra meg balira, meg tudja venni évente az új mercit magának, egy másikat az asszonypajtásnak, az új ájfont minden családtagnak, télen kétszer-háromszor síelni-hómotorozni ésatöbbi.
Ezzel szemben egy korrekt MLM-ben mindenki saját magának dolgozik, sőt, aki neked megmutatta az üzletet, azaz a "szponzorod", NEKED is dolgozik. SEGÍT neked, hogy te megvalósíthasd a saját céljaidat. A jövedelmed meg pontosan annyi, amennyi és amilyen minőségű munkát hajlandó vagy beletenni a saját üzletedbe.
Minden szakmában vannak dilettánsok. Van autószerelő, amelyik szar munkát végez, villanyszerelő, szakács, tetőfedő, kőműves, földműves ésatöbbi.
Vannak boltosok, akik kihullanak, éttermek, szállodák zárnak be, mert a tulajdonos dilettáns, s nem tanulta meg a szakmát, vagy épp rosszul műveli.
Most épp bankok hullanak. Olyan bankok, amelyek vezetői a dilettantizmus mocsarába vezették bele a bankot és más emberek vagyonát.
Szóval, a dilettantizmus nemcsak az MLM-esek egy részére vonatkozik, minden területen fellelhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!