Ezeknek a dúsgazdag Forever-ös embereknek honnan van ennyi pénzük? Miből áll ez az egész?
https://www.youtube.com/watch?v=cPctSZRT6C4
https://www.youtube.com/watch?v=uyoiltTDWrU
https://www.youtube.com/watch?v=VimONow9AYA
Mert a videók alapján azt szerintem leszűrhetem, hogy nem értelmiségi emberek. És igen, hallottam már az MLM üzleti modellről, de marhára nem értem mi az árnyoldala és mi a nehézség benne illetve azt se értem eleve hogyan működik. Milyen emberek lesznek sikeresek benne és miért van ekkora hozadéka az egésznek.
Komolyan, bárki eljuthat erre a szintre? (azt érzem naiv kérdés)
Igazából húsbavágóan őszinte kommentekre lennék kíváncsi, mert ezekből a semmitmondó promociós, polgárpukkasztó, semmitmondó videókból semmit nem tudtam meg erről az egészről.
Szia!
Szeretnék kitörni az alkalmazotti rabszolga létből. A mai világban egy senior devops mérnökként is szörnyen nehéz. Hó végén mindig döntenem kell, hogy tojást veszek vagy tejet, természetesen hatósági áron, már ha van a lidiben.
Szeretnék olyan stabil és független lenni mint te. Mit kell tennem, hogy eljussak arra a havi jövedelemre ahol te tartassz? Kérlek írj privátba, csatlakoznék csapatodba. /s
Nagyon sokszor nincs ezeknek pénzük, csak vetítenek.
Átverés az egész, sokkal jobb, egészségesebb termékeket lehet kapni lényegesen olcsóbban.
u.i.: személyes "kedvencem" a tóthnagycsalád :)))))
Vannak azok, akiknek bármennyi pénzt megér, hogy gazdagnak mutassák magukat és vannak azok, akik tényleg gazdagok, mert nem költik el a pénzüket arra, hogy menőzzenek vele:
Ezeknek az MLM-es arcoknak (ugyanúgy, mint a hírnévért kapálózó kezdő videósoknak) az üzlet része, hogy (akár hitelből, rövid időre bérelt) luxussal pózolnak, mert abból élnek, hogy mások is őket akarják majmolni. Azért fizetnek a luxusért, mert ezt mutogatják, amivel igazolják, hogy nekik mennyire jól megy, ezzel adják el az embereknek, hogy érdemes hozzájuk csatlakozni - nekik meg abból van pénzük, hogy egyre többen csatlakoznak alájuk abban a reményben, hogy ha nekik ennyire jól megy, akkor majd nekik is jól fog menni, ha nem is ennyire, de legalább valamennyire.
Csakhogy pont ez a csapda a történetben, hogy a "nekem milyen jól megy" vetítéshez el kell költeni egy rakás pénzt a látvány luxusra, amivel hirdeted, hogy neked jól megy. Mellette viszont egyáltalán nem biztos, hogy másra is tényleg annyira marad sok pénzed, ha mindent elköltesz a látványra.
Egy elismert KKV marketing szakember nagyon jó és kiegyensúlyozott szakmai álláspontot posztolt tegnap az MLM-ről. Szerintem nagyon jól látja a dolgot, érdemes elolvasni - meg a kommenteket is alatta:
Én nem vagyok az MLM híve, de szerintem jól látja, hogy ez csak egy üzleti modell, amit lehet jól és rosszul is használni. Ugyanúgy, ahogy a vállalkozókat is sokan utálják és csalónak, élősködőnek tartják a viselkedésük miatt, nem az összes vállalkozó és MLM-es rossz, hanem vannak (akár nagyon sokan is), akik rosszul csinálják, nem megfelelően használják eszközként. Viszont akik csak a rossz példákkal találkoznak és kellemetlen élményeik lesznek velük, azok az összes többire is ugyanúgy gondolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!