Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ezeknek a dúsgazdag Forever-ös...

Ezeknek a dúsgazdag Forever-ös embereknek honnan van ennyi pénzük? Miből áll ez az egész?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=cPctSZRT6C4

https://www.youtube.com/watch?v=uyoiltTDWrU

https://www.youtube.com/watch?v=VimONow9AYA

Mert a videók alapján azt szerintem leszűrhetem, hogy nem értelmiségi emberek. És igen, hallottam már az MLM üzleti modellről, de marhára nem értem mi az árnyoldala és mi a nehézség benne illetve azt se értem eleve hogyan működik. Milyen emberek lesznek sikeresek benne és miért van ekkora hozadéka az egésznek.

Komolyan, bárki eljuthat erre a szintre? (azt érzem naiv kérdés)

Igazából húsbavágóan őszinte kommentekre lennék kíváncsi, mert ezekből a semmitmondó promociós, polgárpukkasztó, semmitmondó videókból semmit nem tudtam meg erről az egészről.

2023. jan. 27. 23:00
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
83%

Szia!

Szeretnék kitörni az alkalmazotti rabszolga létből. A mai világban egy senior devops mérnökként is szörnyen nehéz. Hó végén mindig döntenem kell, hogy tojást veszek vagy tejet, természetesen hatósági áron, már ha van a lidiben.

Szeretnék olyan stabil és független lenni mint te. Mit kell tennem, hogy eljussak arra a havi jövedelemre ahol te tartassz? Kérlek írj privátba, csatlakoznék csapatodba. /s

2023. jan. 28. 18:57
 32/55 anonim ***** válasza:
80%
Hát igen, van aki mlm-es lesz és több évig építheti a hálózatát, aztán bérelt autóval meg hamis ruhákban feszít az instán, meg van aki olyan mint én, hogy elmentem villamosmérnöknek, addig tanultam a matekot meg a digitalis jeleket amig majd kifolyt a szemem, most meg igy 8 év tapasztalattal annyit keresek egy hónap alatt, mint egy foreveres team fél év alatt összesen😂 nem vagyunk egyformák…
2023. jan. 29. 11:50
 33/55 anonim válasza:
79%

Nagyon sokszor nincs ezeknek pénzük, csak vetítenek.

Átverés az egész, sokkal jobb, egészségesebb termékeket lehet kapni lényegesen olcsóbban.

u.i.: személyes "kedvencem" a tóthnagycsalád :)))))

2023. jan. 29. 12:56
 34/55 anonim ***** válasza:
9%
32-es, egy barber vagy szaki zsebre rak röhögve vagy akár a youtuber is. Túl sokat nem ért, hogy mennyit tanultál
2023. jan. 29. 19:52
 35/55 anonim ***** válasza:
66%
Persze, csak amikor a tanulásban nem jártasakra más idők jönnek, akkor a tanulásban mocskosul penge, aki ráadásul elég betyár problémák felkutatásával és kezelésével töltötte mindennapjait éveken át, valahogy könnyebben rátalál arra az útra, ami megéri hosszú távon ismét.
2023. jan. 29. 19:56
 36/55 anonim ***** válasza:
61%

Vannak azok, akiknek bármennyi pénzt megér, hogy gazdagnak mutassák magukat és vannak azok, akik tényleg gazdagok, mert nem költik el a pénzüket arra, hogy menőzzenek vele:

[link]

2023. jan. 29. 22:02
 37/55 anonim ***** válasza:
75%
#34 az hogy tanultam már azért megérte, mert így sokkal jobb életet tudok magamnak biztosítani, mint te😅
2023. jan. 30. 13:05
 38/55 anonim ***** válasza:
45%
Kicsit nagyobb eséllyel, mint a kezdő videósok :)
2023. jan. 31. 18:35
 39/55 anonim ***** válasza:
58%

Ezeknek az MLM-es arcoknak (ugyanúgy, mint a hírnévért kapálózó kezdő videósoknak) az üzlet része, hogy (akár hitelből, rövid időre bérelt) luxussal pózolnak, mert abból élnek, hogy mások is őket akarják majmolni. Azért fizetnek a luxusért, mert ezt mutogatják, amivel igazolják, hogy nekik mennyire jól megy, ezzel adják el az embereknek, hogy érdemes hozzájuk csatlakozni - nekik meg abból van pénzük, hogy egyre többen csatlakoznak alájuk abban a reményben, hogy ha nekik ennyire jól megy, akkor majd nekik is jól fog menni, ha nem is ennyire, de legalább valamennyire.

Csakhogy pont ez a csapda a történetben, hogy a "nekem milyen jól megy" vetítéshez el kell költeni egy rakás pénzt a látvány luxusra, amivel hirdeted, hogy neked jól megy. Mellette viszont egyáltalán nem biztos, hogy másra is tényleg annyira marad sok pénzed, ha mindent elköltesz a látványra.

2023. febr. 10. 09:30
 40/55 anonim ***** válasza:
51%

Egy elismert KKV marketing szakember nagyon jó és kiegyensúlyozott szakmai álláspontot posztolt tegnap az MLM-ről. Szerintem nagyon jól látja a dolgot, érdemes elolvasni - meg a kommenteket is alatta:

[link]

Én nem vagyok az MLM híve, de szerintem jól látja, hogy ez csak egy üzleti modell, amit lehet jól és rosszul is használni. Ugyanúgy, ahogy a vállalkozókat is sokan utálják és csalónak, élősködőnek tartják a viselkedésük miatt, nem az összes vállalkozó és MLM-es rossz, hanem vannak (akár nagyon sokan is), akik rosszul csinálják, nem megfelelően használják eszközként. Viszont akik csak a rossz példákkal találkoznak és kellemetlen élményeik lesznek velük, azok az összes többire is ugyanúgy gondolnak.

2023. febr. 10. 10:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!