Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Önéletrajzba érdemes feltüntet...

Önéletrajzba érdemes feltüntetni, hogy levelező tagozaton tanulok egyetemen?

Figyelt kérdés

2023. jan. 26. 10:26
 1/5 anonim ***** válasza:
43%
Nem csak érdemes, hanem esszenciális, ha nem egy átveréssel akarod indítani a munkakapcsolatot...
2023. jan. 26. 10:31
 2/5 anonim ***** válasza:
33%

Ha aktívan tanulsz, persze, írjad, ez nagyon fontos a munkaadó számára, hogy amúgy szinte teljesen elérhető vagy.

Diplomázás után én nem tenném be.

2023. jan. 26. 11:09
 3/5 anonim ***** válasza:
47%

Ahova előny lenne oda beírhatod.

Ha pl takarítónak mész dolgozni akkor meg azért. Hogy tudják nem mindig fogsz ráérni.

2023. jan. 26. 11:12
 4/5 anonim ***** válasza:
33%
Nem szükséges, állásinterjún elmondhatod, ha befolyásolja a munkaidőt.
2023. jan. 26. 11:15
 5/5 anonim ***** válasza:
89%
Persze, én egy olyan egyetemi képzést is bele raktam, ahol csak 6 hónapot voltam. Ez egy külföldi egyetem, így általában jó beszélgetés indítás az angol tudásommal kapcsolatban interjúkon. Bár sokan úgy értelmezik, hogy erasmuson voltan, de az is előnyös számomra, így benne hagytam.
2023. jan. 26. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!