Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Interjún ha nem hozzák fel a...

Interjún ha nem hozzák fel a fizetés kérdését említhetem én?

Figyelt kérdés

Cégen belül váltanék, ismerősömtől aki szintén nemrég váltott tudtam meg, hogy interjún tőle sem kérdezték meg, hanem utólag kérdezett rá amikor már dönteni kellett, hogy elfogadja e az állást.

Ha pl. amikor megkérdezik, hogy van e valamilyen kérdésem akkor felhozhatom én vagy azt fogják gondolni csak a pénz érdekel?

2023. jan. 23. 16:03
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Persze.
2023. jan. 23. 16:22
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Eddig egyszer találkoztam olyannal, hogy nem került szóba a fizetés, ott a cég közölte, hogy ők valójában valami állami akármi, és bértábla van, az alapján van fizetés.

Mindenhol máshol legalább annyit kérdeztek, hogy mennyit szeretnék én.

Az első interjú végén általában van kérdezz-felelek, ha nem hozzák fel, akkor legyen pár kérdésed, közöttük ez is, de ne ezzel kezd.

2023. jan. 23. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!