Más is van úgy, hogy nem érzi tragediának a kevesebb fizut és kijön belőle?
Egy tanárnak tudnia kéne, hogy miért nem mindegy, hogy a pótlékot vagy fizetést emelnek.
Azt sem ártana észben tartani, hogy nem konkrétan a mostani tanárok jobb megélhetése miatt kell elsődlegesen emelni a fizetést.
Persze ezeket nem kellene leírni egy tanárnak.
Írtam, hogy semmiben nem kapcsolódott a kérdés ahhoz, hogy milyen munkakör. Nehéz felfogni, látom.
Ismét. Megint. Azt kérdeztem, hogy 270es fizut más is mélyszegénysegnek érez-e vagy elfogadható. Ennyi volt a kérdés lényege.
"semmiben nem kapcsolódott a kérdés ahhoz, hogy milyen munkakör"
Ezt könnyen lehetett volna orvosolni.
Nem hazudod oda azt, hogy tanár vagy és egyből sokkal kevesebben kapcsolták volna össze egy adott szakmával a kérdést.
Ugye milyen könnyen megoldható egy-két probléma?
Nem hazudtam. 🙂
Szerintem is könnyű lenne válaszolni, ha értelmeznéd mi is valojában a kérdés.
Ugye milyen könnyen megoldható egy-két probléma?
Jo, akkor magyarázd már el, hogy mit nem értesz a kiakadason, ha te tanár vagy. Vagy akkor mégis milyen munkakör? Minek irtad oda?
Kevés, még így is ezért a munkáért! Ezért kár volt a fiatal éveket és a potenciált elcseszni. Más, aki diplomát szerez és ennyit tanul a többszörösét keresi pár even belül! Igen, ahhoz képest gáz és kevés. De nem kéne ezt magyarázni szerintem, ha te 'tanar ' vagy.
Asszem akkor elég alacsonyan tartod a szintet, ha 270 el meg vagy elégedve.
Vagy a világ végén egy eldugott faluban laksz ahhol ki tudod fizetni a lakbéredet, vagy van egy férjed/feleséged akinek ugyan úgy ott a fizetése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!