Egy egyetem le tudja kérni valahogy a munkaköri leírásomat, a gyakorlat elfogadtatásához, vagy elegendő számukra a cég igazolása?
Figyelt kérdés
Leadtam a gyakorlat elfogadtatáshoz a papírjaimat az adott szakon, de egy egyel korábbi munkaköri leírást csatoltam (későn vettem észre, hogy nem az az aktuális). Nem sokat, minimálisat módosult azóta, de azért nem ugyanaz. Le tudják kérni az aktuálisat és össze tudják hasonlítani, hogy nem tökéletes az egyezés? Lehet ebből baj?2023. jan. 23. 01:46
1/3 anonim válasza:
Tök mindegy. Senkit nem fog érdekelni, soha, ever.
Üdv: egy egyetemi tanár + cégtulaj akinek vannak egyetemista gyakornokai.
2/3 anonim válasza:
Hát ezzel soha nem egyetemi tanárok, hanem a Tanulmányi Osztály foglalkozik. És annak az ügyintézőnek a habitusától függ, aki ezt intézi. Általában túlterheltek, nem szőrszálhasogatóak, és ha papíron minden stimmel és kipipálható, akkor nemigen csinálnak külön feladatot maguknak azzal, hogy mindent le is ellenőrizzenek, hogy úgy van-e. Nyilván kivételek lehetnek, de általában ez a helyzet.
3/3 anonim válasza:
Hát nem is, de soha életemben nem interaktáltam olyannal, 5 ország egyetemein dolgozva/kutatva/tanítva, akiről csak feltételezni tudnám hogy érdekelné egy diák gyakorlat elfogadásához szükséges munkaköri leírás egy pont kettes és egy pont egyes verziója közötti hangyafasznyi különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!