Junior Projekt Menedzserkènt hogyan képezhetem magam?
Junior Projekt Menedzser vagyok, nincs még tapasztalatom. Mit érdemes gyakorolnom , tanulnom , ami jól mutat az önéletrajzban.
Sajnos nem vesznek fel sehova tapasztalat nélkül.
Az IT-n belül sok olyan ingyenes képzés van, ami megtanítja őket pl. egy nyelvre és ez jòl mutat az önéletrajzban. Ilyesmire gondolok.
Véleményem szerint egy jó (IT) projekt manager általában fejlesztőből lesz. Konkrétan kiégett fejlesztőkből.
Volt dolgom olyanokkal akik nem így lettek azok. Folyamatosan ment a szenvedés, hogy fingjuk nem volt a technikai dolgokról. Eléggé nehéz úgy továbbadni meg hozni az infót a management-től a fejlesztőkig, hogy nem érti miről is van szó.
A kedvencem az a PM csaj volt aki rendszeresen behívott meetre, hogy lényegében leírja amit mondok és azt vigye tovább.
Közös meetingeken pedig amikor kérdeztek valamit, akkor csak annyit tudott, hogy megszólított engem, hogy válaszoljak. Ha esetleg ő elő tudott adni valamit, az jellemzően az volt amit a szájába rágtak.
Egyébként kedves csaj volt, aranyos meg minden, de szakmailag alkalmatlan volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!