Milyen felületeken érdeme munkát keresni?
Figyelt kérdés
Pályakezdő vagyok, elég rutintalan még, eddig csak a profession.hu-n nézelődtem, de nem sűrűn frissítik a felhozatalt, találtam egy másik oldalt is, ott meg aztán végképp nincs semmi, több hetes hirdetéseket találtam. Mostanában már nem dobom ki az újságokat se, némelyikben van állás hirdetés, volt akinek írtam is, de nem jött össze a meló. Nem is ez a lényeg, hanem hogy hol érdemes még napi szinten nézelődni? Benne vagyok fb csoportokban is, de mire odáig jutnék hogy írjak, tele van hányva a kommentár szekció hogy "érdekel". Minden építő jellegű választ köszönök2023. jan. 18. 08:55
1/10 anonim 

válasza:

Én konkrétan olyan helyekre is jelentkeztem, ahol nagyon szivesen dolgoznék, és ők nem is hirdettek szinte soha. Próba szerencse alapon. Fel is vettek.
Profession-ön volt olyan, aki két hét múlva jelzett vissza.
Kopogtató techikának hivják ezt a fajta keresést.
2/10 A kérdező kommentje:
Igen én is írtam olyan helyre, illetve voltam személyesen is de sehol se volt felvétel :/
2023. jan. 18. 09:16
3/10 anonim 

válasza:

Ha leirod milyen teruleten akarsz munkat keresni, akkor lehet tudunk segiteni is.
5/10 anonim 

válasza:

Csak linkedinen keresek, illetve fogadom a megkereséseket.
6/10 A kérdező kommentje:
Jöhet a boomer szöveg, 25 vagyok, de fogalmam sincs mi az a linkedin xd
Am én lennék a legboldogabb, ha tudnám milyen terület érdekel, szóval egyszerűbb azt írni mi nem: vendéglátás kizárva, nem szeretnék hétvégén dolgozni, gyári munka max 2 műszak, de inkább egy. 8-16ig lenne a legjobb. Szívesen takarítok vagy ilyesmi, legjobb valami maszek meló lenne, mert amúgy is csak rövid időre kell, de ilyet nem írhatok ki sajnos a fb csoportokba.
2023. jan. 18. 11:03
8/10 A kérdező kommentje:
Jó de hogy működik a linkedin? Hogy tudok ezen állást keresni?
2023. jan. 18. 11:52
9/10 anonim 

válasza:

Aki LinkedIn-t ajanlja az elolvasta a kerdezo 6-os valaszat?
10/10 anonim 

válasza:

pályaválasztási tanácsadóhoz menj, ha még létezik ilyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!