Miért nézegetem magam mindig a tükörben és a tükrődő felületeken?
Ez valamilyen betegség lehet, nárcizmus vagy valami más egyéb?
Más is van így ezzel, le lehet szokni erről?

Talán egész egyszerűen csak vonzza a szemed a tükör, és nem tudod megállni. :)
Én is mindig belenézek útközben, ha találok valami nagy ablakos üzletet vagy kocsit - én mondjuk leginkább azért, hogy időben észrevegyem, ha csúnyán mutat rajtam valami (például már igazításra szorul a hajam). Azt nem tudom, hogy ki lehet e belőle gyógyulni. Mondjuk nem is jutott eszembe eddig, hogy ez betegség lenne.

#2 vagyok megint
Ami pedig a klasszikus értelemben vett tükröt illeti: ha éppen elégedett vagyok magammal,akkor azért szeretek gyakran belenézni; amikor pedig nem, akkor abban reménykedek, hogy ha eleget nézek a tükörbe, egyszercsak majd megszépít :D az utóbbi talán már utalhat valamilyen apró bolondériára.
Te miért gondolod, hogy beteg lennél?

Ha azért nézed maga, mert tetszel magadnak, akkor az egy jó dolog. Ez önbizalmat ad, és segít a társadalmi beilleszkedésben.
Ha viszont azért nézed magad, mert keresed a hibáid, nézegeted, hogy csúnya-e a pattanásod vagy stb, akkor önbizalomhiány, és az nem.jó dolog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!