Aldi fizetés? Mennyit keresnek a dolgozók?
Nem tudom, hogy van e különbség, de Vas és GyMS vármegye érdekelne. Itt jobban meg kell fogni az embereket, mert ha valamit beszól a főnök, holnap már a dolgozó Ausztriában van.
Na mindegy. A havi nettó kereseted érdekel, ha az aldiban dolgozol.

Az aldi mindig kiírja, hogy mennyit lehet keresni, náluk nem titok a bérezés.
Bolti eladó pozícióban elérhető havi bruttó fizetések összege az óraszámok függvényében:
heti 15 órás műszakban bruttó 188 850 Ft kezdő fizetés mellett az elérhető legmagasabb fizetés havi bruttó 211 575 Ft
heti 20 órás műszakban bruttó 251 800 Ft kezdő fizetés mellett az elérhető legmagasabb fizetés havi bruttó 282 100 Ft
heti 25 órás műszakban bruttó 314 750 Ft kezdő fizetés mellett az elérhető legmagasabb fizetés havi bruttó 352 625 Ft
heti 30 órás műszakban bruttó 377 700 Ft kezdő fizetés mellett az elérhető legmagasabb fizetés havi bruttó 423 150 Ft
heti 35 órás műszakban bruttó 440 650 Ft kezdő fizetés mellett az elérhető legmagasabb fizetés havi bruttó 493 675 Ft
heti 40 órás műszakban bruttó 503 600 Ft kezdő fizetés mellett az elérhető legmagasabb fizetés havi bruttó 564 200 Ft
számold ki mennyi a nettoja, én nem fogom helyetted átszámolni, főleg, mert sok mindentől függ kinek mennyi a nettoja.
Köszönöm, de eddigi tapasztalataim szerint amit kiírnak, meg hogy versenyképes, meg elérhető, meg akár ennyi is lehet, az nem mindig fedi a valóságot ebben az országban.
Azért kérek valós nettó fizetést egy lehetőleg ott dolgozótól.
Kedves vagy, én úgy szoktam kiszámolni, hogy megszorzom 0,665-tel a bruttót.

Azt én értem, de honnan tudjam nincs e adókedvezményed, mert pl van 3 gyereked?
Mellesleg itt a példa: heti 40 órás műszakban bruttó 503 600 Ft kezdő fizetés, tehát 40 órában ez az alapbéred.
Lidl-be dolgozik egy ismerősöm, annyi negatívumot mondott ezzel kapcsolatban (azon kívül, hogy fárasztó a meló), hogy a túlórákat csak hónapokkal később fizetik ki (törvényileg a cégnek 3 hónapja van kifizetni, na ők élnek is ezzel)

Nekem is dolgozott ismerősöm az Aldinál.
Bejelenteni nem jelentették be teljes munkaidőbe, bármennyire is szeretett volna 40 órát is bejárni hetente, mert akkor éri meg igazán.
De így, nem tudom hány órát dolgozott hetente, de havi 120 ezret kapott kézhez..
Persze túlórázni meg kellett, de azt meg nem fizették ki. Végül otthagyta.
Előbb vesznek fel 3 embert heti 15 órába, mint 1 embert 40 órába.
De így meg szívtad, mert hiába jó az órabér, kb minimálbért kapsz a kevés órák miatt..
Ezzel szeretik az embereket etetni.

" Bolti eladó pozícióban elérhető havi bruttó fizetések összege az óraszámok függvényében "
A végén meg kisbetűvel ott szokott lenni, hogy ezek az összegek 3 vagy 5 év ott töltött idő esetén érhetőek el...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!