Szerintetek blöfföl a főnököm, vagy komolyan gondolja?
Volt egy kis konfliktus a cégnél. Egy erről szóló de más főtémájú kérdésem volt már. Letiltott a közösségi oldalon, majd ma délután bejött és tudtam vele beszélni. Azt mondta, hogy annyira ellenem van mindenki, hogy ezt meg kell szakítania valahogy és keressek magamnak másik munkahelyet, mert a jövő hét lesz az utolsó az irodában.
Persze közben egy masszív, nagyprojecten dolgozunk, szóval nyilvánvalóan neki sem előnyös ha a közepén küld el. Gondolom arra számít, hogy a jövő hét végére elkészül és akkor el tud küldeni, de lehet, hogy blöfföl. Mert ha tényleg ekkora volt ez a konfliktus, és le is kellett tiltania (végül ma feloldott) miért nem mondta rögtön ma, hogy holnap már ne legyek itt.
Szerintem csak blöfföl.
Hogyan tudnak kirúgni, ha katás vagy? Úgy hangzik, mint valami bújtatott munkaviszony (!!!!!!!). Hidd el ha kihúzod a gyufát, és van 5-6 rosszakaród, máshogy is aládtesznek....
Inkább távozz önként, és fogadd el, hogy - még ha igazad is volt - nem nyilvánultál meg tisztességesen. Lehet hogy irigy vagy a lányra valamiért és burkoltan ezért akartad te kifúrni őt.... csak besült a sörétesed XD
9-es. sajnos ja. barmilyen kerdes amiben van potencial azt rovid ido alatt darabokra szedik a kannibálok.
amelyikben meg nincs potencial, nincs valódi értelme, nem fontos, arra nem is kapsz választ.
Trolletető. Igazából csak online adatbázis mindenről mellette reklám. Minimálisan moderálják. Ha rendet tennének talán még használható is lenne. De így nem. A százalékos értékelés nem elég. ide kulon kene ertekeles a kerdes feltevoje reszerol is peldaul. lehetnének jelvények. stb. De jelenleg kétbites az egesz es meg is ertem h a fejlesztok nem akarnak belepiszkalni. Ez egy ilyen oldal. de néha bizonyos temakra jon ertelmes valasz.. ritkan de jon azert.
az meg hogy kirobbant egy cirkusz mert mindenki veri a f.szat meg vakarja a nagy segget az irodaban es tolem varjak hogy megcsinaljak helyettuk mindent. en meg visszatukroztem. az nem arrogancia. hanem jogos kiakadás. vagy esetleg turjem el ha megrugdosnak meg lekopnek? nem ertem. van buszkesegem es ha egy uj kollega azzal kezdi a bevagodast nalam h ramtolja a sajat melojat aztan meg elforditja a fejet mint egy kisgyerek akkor az elmegy a jo. k.va anyjaba es igenis ugy kell vele beszelni mint egy kutyaval mert ennyit erdemel. en ezt gondolom. Mindenki ugy viselkedik mint valami grófnő közben total proliságokat csinálnak egymassal. a fonok meg egy idiota ha a sok k.va helyett a produktiv munkaerot kuldi el. orulok az egesznek.
Ezt sem ertem hogy magyarorszagon miert szokas az hogy ha valaki olyat mer mondani hogy igenis o jo. igenis igaza van. igenis talal jobb helyet. akkor azonnal jon egy kannibál és megprobalja leepiteni h pofatlan meg arrogans alak es inkabb meg kellett volna hunyaszkodni.
aki valoban ezt gondolja az valami földbe kapart üregben él? persze meg kellett volna hunyaszkodni meg elvegezni mas feladatat? ezert tartunk itt mert az emberek mentalis szintje tenyleg ez a kannibál szint, hogy eszrevehetetlen aljas modon szurjunk ki a masikkal az egyenes beszéd meg nem kell senkinek.
Semmi baj azzal, ha valaki jó és ezt ki meri mondani.
A probléma itt az, hogy nem vagy az, és mégis mondod.
Soha senkivel nem beszélünk úgy, mint a kutyával, mert nem a másikat minősíti, ahogy viselkedsz, hanem téged. Mélyen szinten aluli, amit csináltál és egyértelmű, hogy miért nem akarnak megtartani. Abszolút megértem őket.
Mivel ilyen ""munkát"" nem végeznék soha, legalább az az egy biztos, hogy nem dolgozunk majd együtt! :) Minden rosszban van valami jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!