Grafikus vállalkozóként 17 év tapasztalattal hogy-hogy nem keres havi nettó 800 ezret?
Egyik ismerősöm egyéni vállalkozóként csinálja már 17 éve, és külföldre dolgozik szinte kizárólag, USA, Németország, Ausztrália stb.
Láttam a portfólióját és szinte napi szinten dolgozik világmárkák kampányaiban is a külföldi ügynökségekkel.
Nekem nem ez a szakmám, de megdöbbentem amikor mondja, mikor beszélgettünk hogy egy projekt kapcsán dolgozott fejlesztőkkel, és azok nettó 800 ezer 1 millió körül kerestek alkalmazottként, és hogy
"Hát én is nagymenő lennék ha keresnék nettó 800-at havonta"
Szóval nem ismerem a grafikus szakmát, de engem komolyan meglepett hogy
-17 év tapasztalattal
-külföldre
-nemzetközi híres márkáknak dolgozva
-vállalkozóként
ő nem keres meg nettó havi 800 ezret???
Nem tudom mennyit kereshet, de például így mondja, hogy excel táblában vezeti még azt is hogy ennivalót mennyiért vett a boltban és jaj milyen drága a kaja.
Oké most tényleg drága, de nem hittem hogy ő csóró, és még a kaja is tétel neki.
# 5
mert a felsorolt szempontok alapján ez nem egy szakadt csöves munka, mint valami betanított meló.
Hanem komoly szakmaiságot igényel, ráadásul vállalkozó is.
Kedves kérdező köszönöm a honlapot, feltettem a kérdéseidre ha megkapom a választ leíró ide
[link] ez a honlap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!