Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogy fogalmaztátok meg szépen...

Hogy fogalmaztátok meg szépen az interjún, miért mondtatok fel?

Figyelt kérdés
2023. jan. 10. 09:50
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Úgy nehéz lesz szépen megfogalmazni, ha nem tudjuk a valós okot.
2023. jan. 10. 10:01
 2/9 anonim ***** válasza:
82%
Erre annyi valasz van a neten... Hasznalj googlet
2023. jan. 10. 10:02
 3/9 anonim ***** válasza:
90%

Kerek perec megmondod, hogy:

- Alul voltál fizetve

- Túl sok volt a stressz

- A főnököd direkt szívatott

- A légkör mérgezővé vált

- És amúgyis kaptál egy sokkal jobb lehetőséget.

2023. jan. 10. 10:30
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
A nem korrekt vezetőségi hozzáállás miatt.
2023. jan. 10. 11:26
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Mérlegelj, hogy mi az amit interjúztatóként te hallani szeretnél, és nem kelt gyanút.

4 ok miatt mondtam föl.

Ebből 3 olyan volt, hogy hónapokig gyűlt magamban, nem zavart különösképp, de a 4 negyedikre felpattantam, mer a lófüttynek is van vége.

Az interjúkon az első hármat mondom, a 4.-et már nem.

2023. jan. 10. 11:43
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Új kihívást kerestem
2023. jan. 10. 12:18
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell szepen. Valosagot sem kell mutatni. Azt kell mondani amit hallani akarnak.
2023. jan. 10. 12:21
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Én már hivatkoztam a munka-magánélet egyensúlyának felbomlására, túlterhelésre, ami igaz is volt. Sehol sem rugóztak ezen sokáig.
2023. jan. 10. 12:52
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Az attól is függ, miért mondtam fel.

Én meg szoktam mondani a valós okot, már csak azért is, ha esetleg hasonlót terveztek velem művelni itt is, most azonnal elmenjen tőle a kedvük.

Például megmondtam, mikor azért mondtam fel, mert kivették a kezemből a szakmai feladatokat és olyan dolgokat kellett csinálnom, ami nem felelt meg a képzettségi szintemnek (unalmas volt, köze nem volt ahhoz, amiért majdnem 10 évet tanultam).

Azt is megmondtam, mikor azért mondtam fel, mert elmaradt az éves teljesítményértékelés és bértárgyalás.

Azt is megmondtam, mikor a szakmai vezetőm miatt mondtam fel, aki akkor tanulta a szakma alapjait, amiben utasítgatott, mikor én 5 év tapasztalattal odakerültem. A szememben tudás alapon működik a tekintély, nem fogom a csapat többi tagjával a projektet vakvágányra tolni, mert valaki eleget kávézott a fejesekkel azért, hogy előreléptessék a semmire.

2023. jan. 10. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!