Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Parommal szeretnenk kulfoldon...

Parommal szeretnenk kulfoldon mumkat vallalni(anglia,hollandia,hasonlik). Mik a tapasztalatok? Hol erdemes?hol jobbak a fizetesek, persze aranyosan az adott orszag araihoz kepest,hogy felrerakni is lehessen.

Figyelt kérdés
Nem dőzsölni akarunk kint, hanem kicsit gyujtogetni,mivel itthon ez lehetetlen.Az erdekelne melyik orszagba lenne erdemes kimenni.mert oke,hogy valahol 800 ezret adnal havonta,de ha annyival dragabb is a megelhetes abban az orszagban,ugyanott vagyunk sajnos

2023. jan. 9. 21:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
74%
Kérdező, bízom benne a sok sületlenséget nem hiszed el. Ha szakmátok nincs is, de egyéb kétkezi munkára (takarítás, raktározás, stb.) szoktak embereket keresni, és sok helyre nyelvtudás sem kell vagy csak nagyon minimális..tudom, mert én is így mentem ki anno (Írországba és Németországba is). Angliába sajnos már nem tudtok menni. Én idén megyek vissza Németbe, igaz, már nem fizikai munkára szeretnék, mert nemsokára meglesz a diplomám. Ha van még időtök tanulni (bármilyen szakma / egyetem akár levelezőn) akkor ezt nagyon tudnám még javasolni, mert csak nyernétek vele. De persze nem kell, mint írtam így is el tudtok indulni, esetleg már ott kint csináltok meg vmilyen szakmát..ami mindenképp kell: tökösség, és nem magyaroktól tanácsot kérni, mert általában rossz útra fognak terelni. Anno 19 évesen egyszál magam vágtam neki Írországnak..életem legnagyobb kalandja volt. Nem sok 19 éves tenné ezt meg, sokan egész életükben nem mernek nekiindulni a világnak, ezért mondtam kell a bátorság hozzá, tudjátok elképzelni a kinti életet, fejben tervezzétek meg (nem kell mindent, ne őrüljetek bele azért), és ami még fontos, hogy ha viszont most mennétek, akkor értelmetlenségek miatt (tehát csak értelmetlenségek miatt) ne halogassátok, mert ilyenkor általában azzal záródik a történet, hogy maradtatok otthon a kanapén. :D
2023. jan. 16. 00:21
 12/16 anonim ***** válasza:
93%
Angliáról még (előttem már írták), hogy sajnos szigorodtak a feltételek, pl. ha van diplomátok (és tapasztalatotok benne), meg nyelvtudás, akkor talán van esély, de akkor sem biztos. Kár, mert amúgy lehet oda mentem volna én is idén tavasszal. (11-es voltam)
2023. jan. 16. 00:27
 13/16 anonim ***** válasza:
Persze, majd nyelvismeret nélkül végeznek tanfolyamot. Ne áltasd már őket.
2023. jan. 16. 07:54
 14/16 anonim ***** válasza:
57%
Kérdező én a helyetekben kint végeznék el egy képzést, többet fog érni! 13-as noha nem nekem írtad, de gondolkozzál már istenem, kint előbb megtanulják a nyelvet, majd csak utána a tanfolyam..nem kell rögtön...ez nem jutott eszedbe?
2023. jan. 16. 10:40
 15/16 anonim ***** válasza:
53%
Én egyetértek a 11-el, van értelme kimenni, csak alaposan informáljátok le ki által mentek, hova mentek, mindent, az a biztos. Ha nincs képesítésetek, én szereznék valamit, de nem biztos, hogy itthon..ahogy írta 11 kint is lehet tanulni, persze előbb nyelvtudás kell, azt kint felszeditek szerintem fél év alatt, ha szorgalmasak vagytok. Sok sikert.
2023. jan. 16. 12:49
 16/16 anonim ***** válasza:
Kerdezo mit dontottel, hogy alakult az eleted?
2024. ápr. 18. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!