Mennyi a brutto fizetesetek? Jar egyeb erdemi jutattas (auto,telefon)? Milyen munkakor?
Figyelt kérdés
2022ben mar volt fizetes emeles? %osan mekkora?2023. jan. 8. 13:15
1/18 anonim válasza:
Br. 830
Business Analyst
13.-14. havi fizetés jár és Aycm kártya.
Illetve telefon, de azt nem mondanám juttatásnak, csak munkához használom.
2/18 anonim válasza:
csoportvezető, br 495 + cafetéria
2022ben 26,5% emelést kaptam.
Se telefon. Se autó.. szerencsére.
3/18 anonim válasza:
Senior Data Scientist, br. 3.5 millió. Ingyen telefon van, autó sajnos nincs.
4/18 anonim válasza:
Bruttó 428 ezer.
Autó, telefon nem jár.
Követeléskezeléssel foglalkozom.
Ha jól dolgozom, és van a cégnek pénze rá, akkor évente kb. 500-600 ezer bruttó jutalom.
5/18 anonim válasza:
latom itt mindenki gazdag szulok tucatdiplomasa.. elemzo, senior IT, leader.. akkor jovok en: cnc gepkezelo. EUR ban szamlazok, osztrak nemet partnerek. heti 800EUR + a "maszek"
6/18 anonim válasza:
"latom itt mindenki gazdag szulok tucatdiplomasa."
Rosszul látod...
Nincs diplomám, szüleim egyáltalán nem gazdagok, a 428 ezer bruttóm pedig nettóban 284 ezer forint. Mindezt több, mint 30 év munkaviszony után kapom úgy, hogy a mostani munkahelyemen vagyok 9 éve. Képtelenség itt többet elérni az én "jellemzőimmel".
7/18 anonim válasza:
Nem értem mivel "tucatabb" egy elemzo, senior ITs, leader mint egy CNC gépkezelő, vagy miért valószínűbb hogy gazdag családból származik..
8/18 anonim válasza:
fizeti anyuci apuci a felhigult diplomat
9/18 anonim válasza:
Magyarországon kb mindenki állami támogatással végzi el és elég sokan ösztöndíjból és saját munkából élnek mellette..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!