Hol tudnék dolgozni Békásmegyeren vagy annak a környékén?
A 18-at már betöltöttem viszont még nincsen se szakmám, sem pedig érettségim. (Az elvégzésük folyamatban van)
Ezek alapján nem tudom hol tudnék dolgozni. A "Szakma és érettségi nélkül egy ekkora gyereknek iskolában lenne a helye!" válaszoktól légyszi kíméljetek, tisztában vagyok a dologgal viszont kell a pénz.
Az, hogy a munka micsoda az igazából mindegy. Szívesen rakodok raktárban vagy közértben, mosogatok vagy takarítok, besegítek kisboltban, bébiszitterkedek (van benne tapasztalatom 2-től 13-14 éves korig akár több napra is iskolába valóvindításs), bevásárlok, ha valaki mondjuk covidos és nem tudja elintézni a bevásárlást stb.
Annyit még mondanék magamról, hogy a szociális késségeim nem a legjobbak, tehát például egy recepción nem tudnék dolgozni, valamint nincs jogosítványom.
18/L

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!