Milyen munkák vannak érettségivel a gyári sori munkán kívül?
Figyelt kérdés
Levelezőn megyek gépészmérnöknek és kéne egy munka addig. Apámhoz el tudnék menni kőműves segédmunkásnak, de azért jó lenne más alternatíva is.2023. jan. 8. 00:22
1/5 anonim 

válasza:

Hát le kéne írni azt is hogy budapesti vagy e vagy sem mert ha nem akkor amit én ismerek azt kár leírnom.
2/5 anonim 

válasza:

Gépészmérnök gyakornok? Valószínűleg rosszabbul fizet, mint a gyári munka, de végzés évére már lesz szakmai tapasztalatod, lehet még is tart a cég és könnyebben szerzel teljes állást.
3/5 anonim 

válasza:

#2 jól mondja, ha van lehetőség szakmai vonalon helyezkedj el mindenképpen. Ha nulla elvégzett félévvel gyakornoknak nem is, de legalább valami olyan területet nézz, ami kapcsolódik legalább érintőlegesen a későbbi szakirányodhoz. Aztán folyamatosan keresni a gyakornoki helyeket
4/5 anonim 

válasza:

Pénztáros.
25 év alatt szja mentesen nem rossz.
Sparban vagyok netto 250 et kapok ha lejár a próba időm akkor netto 280 lesz az alapbér és erre még a pótlékok rájönnek. Gyári munkánál sokkal jobb.(próbáltam)
5/5 anonim 

válasza:

Árufeltöltő, pénztáros, eladó, konyhai kisegítő, pultos. Ezek jobbak mint az építőipar szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!