Mi ez az affiliate marketing?
Találtam egy magyar csajt a youtubon aki ebből lett milliomos azt mondta mindenki lehet gazdag ő meg is fogja tanítani a magyaroknak a csatornáján csak a pénzt mutogatja vagyis a luxusosabb élet körülményeket ez a motivációja másoknak.
Christina Szekeres a neve mutatja,hogy milyen autói vannak meg magán helikopteren repül meg milyen gazdag barátai vannak mert azok is vállalkozók meg mennyit hagynak egy étterembe meg,hogy annyi pénze van azt csinál és akkor amikor akarja meg csak napi 2 órát dolgozik.De nem is ez a lényeg vajon ha a csoportjába feliratkozom én is elérhetem ezt a pénzügyi csúcsot?
Van egy nagyon egyszerű szabály az üzleti életben: nincs könnyű út. Aki azt ígéri, hogy könnyen, gyorsan meggazdagszol, ha fizetsz neki érte, hogy megmondja, hogyan lehetséges meggazdagodni, az általában hazudik és átverni akar, hogy hozzájusson a te pénzedhez. De ha neki annyira jól megy a saját üzletéből, mint állítja, akkor miért akarja a te pénzed megszerezni, ami a saját állítása szerint töredéke annak, amit ő másból megszerez? Ennyi! Nem hiteles a sztori.
Azt állítja, hogy ő el akarja hozni a titkot, hogy itt is tudják az emberek és nekik is esélyük legyen hozzá hasonlóan meggazdagodni. De ha tényleg csak a tudás átadása motiválná, akkor egyszerűen átadná a tudását ingyen. Ha tényleg annyira jól menne neki az üzlet, mint mondja, akkor nem a tudás átadásból akarna üzletet csinálni, mert már meg van a nagy üzlete, ami az állítása szerint sokkal jobban jövedelmez, mint amennyit a tanítósaiból tudna csinálni. Ha ennyire nagy gazdagságot biztosít, mint mondja, akkor miért kell az aprópénzért is lehajolni? Pontosan azért, mert messze nem jövedelmez annyira jól a másik üzlet, hogy önmagában akkora gazdagságot biztosítson, mint amekkorát vetít vele. A mutatott gazdagság csak egy álca, vagy része a marketingnek, amiből üzletet tud csinálni - tehát maga a titok, amit elárul majd nem elég a gazdagság eléréséhez, szükség van arra is, hogy a tanításba a gazdagság ígéretével bevonjon embereket - akiknek ugyanúgy nem lesz elég a titok ahhoz az életszínvonalhoz, amit remélnek. De addigra már kifizették neki a pénzüket és ki tudja még mi mindenbe rángatta őket bele.
Nem véletlen, hogy az MLM-esek szoktak pont ugyanilyen módon vetíteni és könnyű gazdagodhat ígérni. Ahogy az sem véletlen, hogy ő is ennyire tagadja, hogy ez MLM volna, mert ő is túl sokat merít a saját marketingjében az MLM-eknél szokásos fogadokból. Felvetődik a kérdés, vajon ő honnan tanulja ezt a fajta vetítést, ha ez nem egy MLM.
Ha valami első ránézésre átverésnek tűnik, akkor jó eséllyel az is.
Épp most nézek egy pénzügyi előadást, amiben az előadó pont arról beszél, hogy a valódi milliomosok nem költenek el egy rahedli pénzt luxus cikkekre, hanem befektetik. (Ebben a videóban 1 óra 2 percnél: [link]
Vagy pénzügyi befektetésekbe fektetik, ahol kamatozik, vagy pénzt termelő vállalkozásba fektetik, ami hasznot termel nekik. Luxus cikkekre az költ, aki nem gazdag akar lenni, hanem csak gazdagnak akar látszani.
Persze ennek a lánynak a luxusra költés a vállakozás a befektetés is, ha abból csinál többlet bevetelt, hogy gazdagabbnak hiszik, mint amit az üzlete tényleg kitermel. Nade akkor hiteles és valóban annyit keres vele, ha vetíteni kell róla, hogy meggyőzőbb legyen, hogy követni akarjanak?
Ettől függetlenül az affiliate marketing létezik és tényleg lehet belőle pénzt csinálni. Akár még az a FB reklámmal tuningolt változata is lehet jó üzlet, amit ez a csaj csinál. Akár még hasznos dolgokat is lehet hogy tanít róla és az is lehet, hogy a tanfolyama/csoportja akár még az árát is megérheti. Bár ezt pont a körítés miatt erősen kétlem.
Minimum abban erősen túloz hogy ennyire kevés munkával ennyire eltúlzottan sokat keres vele. Különben nem kellene neki a dolog tanításával és abból bevétel szerzésével is foglalkoznia. Még kevésbé ennyire vergődni rajta, hogy elhitesse veled, hogy neki mennyire jól megy...
Ebben a blogban pl az affiliate marketing egy másik formájáról elég részletesen írnak, hogyan működik:
A YouTube-on egy rakás video van róla (főleg angolul és más nem magyar nyelveken), hogy videókban hogyan csináljak, de lefogadom, hogy az affiliate marketing FB hirdetéses változatáról is bőven lehet infót találni ingyen is. Meg valószínűleg egy rakás hasonló tanfolyamot is, mint amit ez a csaj hirdet, talán kevésbé hatásvadász és több hasznos infóval szolgáló feldolgozásban is.
És aki egy csomó hasznos, értékes és értelmes dolgot közzé tesz, az szerintem ezerszer hitelesebb és ezért jobban megérdemli a pénzed, mert valószínű, hogy értékes dolgokat tanít, mint aki csak tetteti, hogy neki mennyire jól megy és semmit nem árul el róla ingyen, hogy mégis mit is csinál...
Minden esetre a valódi nevemet, címemet és telefonszámomat én semmi esetre nem adnám meg neki, nehogy esetleg vissza tudjanak élni vele, ha netán az is az üzleti modell része lenne, hogy kiadják az adatokat mindenféle cégeknek, akik fizetnek érte.
Ha kiváncsi vagy az ajánlatára, akkor kamu név, másra nem nagyon használt (vagy ilyen jellegű kísérletezésekhez használt) másod-harmadlagos, neved nem tartalmazó email cím és ha hagyja az oldal, akkor semmi telefonszám, ha mindenképp kéri, akkor random számsor helyette. (Ha ki tudod deríteni az övét, az a legjobb.)
24/
Jelentkezni jelentkeztem kb kaptam két értesítést pár hónappal ezelőtt de amúgy sehol semmi pedig elméletileg megy.Volt egy videója a csajnak csak későn láttam meg az értesítést kb 1 hét telt el írtam egy címre azt mondta már nem visszanézhető aztán csá.
26/
Semmit egyszer tanultam egy átverésből többet nem akarok pofára esni.
25 Be is fizetted?
ha jól tudom, akkor először volt egy kb 2 órás ingyenes call nem? Ahol elmondta a részleteket. Az még nem volt fizetős.
Gondolom azon nem vettél részt?
Jó lenne ha leírnád, mert így nem egyértelmű, én pedig gondolkozok, ha lesz következő, akkor befizetnék rá.
Ha pedig nem kaptál a pénzért semmit, akkor téged MEGLOPTAK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!