Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miből tudnék extra bevételt...

Miből tudnék extra bevételt csinálni? Csak legális normális ötletek érdekelnek.

Figyelt kérdés
Két műszakban dolgozok 8óraban. Egy hét délelőtt, egy hét délután, hétvége általában szabad.Ezen felül szeretnék plusz pénzt keresni.
2023. jan. 7. 13:48
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Több dologhoz de ahogy előtte leírtam semmihez se annyira, hogy megéljek belőle.. leginkább építőiparban dolgoztam, tetőn stb. De nincsenek jó összeköttetéseim azokon a helyeken ahol dolgoztam nem igazan akartak tanítani inkább csak annyit bíztak rám amit tudok és azt csináljam meg aztán kész. És ez több helyen volt így, olyan még nem volt ahol szívesen "tanítottak" volna olyan dolgokhoz amihez még nem értek annyira.
2023. jan. 7. 21:56
 12/19 anonim ***** válasza:
58%
#11: Tehát semmihez, akkor onlyfans
2023. jan. 7. 22:12
 13/19 A kérdező kommentje:
12. Te voltál az első akit pontoztam nyilván lefelé..mert szerinted biztos mindenki úgy született, hogy értett valamihez.. úgy csinálsz mintha én nem akarnék tanulni.. így is dolgozom és azon vagyok, hogy még többet tegyek azért, hogy jól éljek.. ezért tettem fel a kérdést is. De nem meglepő az emberi rosszindulat..ehhez már hozzászoktam igazából.
2023. jan. 7. 22:18
 14/19 anonim ***** válasza:
74%
Megsértődhetsz, de ebben semmi rosszindulat nem volt, segédmunkás szintű tudásod van, te vallottad be, hogy igazából nem értesz semmihez. Nem ezzel van a baj, hanem azzal, hogy így nem tudsz mit kezdeni a helyzettel. Senki sem úgy születik, hogy tud mindent, hanem megtanulja, az okosabbak, a kevésbé okosak meg utólag vakaróznak, hogy máshogy kellett volna csinálni. Ha tanulni akarsz, az megint más, akkor viszont nem mellékállást kell keresni, mert egyszerre tanulni, meg két helyen dolgozni tényleg a mission impossible kategória. Fáj az igazság. Úgy pontozol, ahogy akarsz, itt ez a jellemző, nem a hasznosság, hanem a személyes preferenciák mentén pontoznak a kisemberek, senkinek nem fáj, te legalább jól alszol, és túl tudsz lépni azon, hogy nem úgy mennek a dolgok, ahogy szeretnéd
2023. jan. 7. 22:50
 15/19 A kérdező kommentje:
Nem megsértődés, csak nem értesz engem vagy nem tudom..mivel az, hogy több mindnehez érték valamennyire az nálad egyenlő azzal, hogy nem értek semmihez.. és szerinted munka mellett, hogy tanuljak, úgy hogy közben megéljek stb.? Nyilván lehet itt okoskodni de akinek semmi segítsége nincs és ismeretsége, annak elég nehéz a mai világban.. nézd meg hányan robotolnak gyárakban vagy boltokban eladóként, stb.stb. éhbérért..
2023. jan. 7. 23:04
 16/19 A kérdező kommentje:

Mindenhez* ; értek*

"Tehát semmihez, akkor onlyfans" mi ez ha nem rosszindulat? Hallottál már arról, hogy ha nem tudsz segíteni legalább ne árts? Mire jó a másiknak oda szurkálni? Biztos élvezed..

2023. jan. 7. 23:11
 17/19 A kérdező kommentje:
Mindenki más segítő szándékkal írt..te pedig kérdeztél egyet és amit a válaszból értettél az alapján egyből ledegradáltál.. szóval erről ennyit. Szép estét!
2023. jan. 7. 23:17
 18/19 anonim ***** válasza:
Rengetegen tanulnak munka mellett, vagy tanulás mellett dolgoznak, legalábbis aki nem a sült galambot várja, meg a segítséget, tanuláshoz milyen segítség kell? Megy az egyedül is, ha valaki nem értelmi sérült. Ismeretség sem kell a boldoguláshiz,, illetve késöbb lesz majd elegendö ismeretség egyetemröl, tanfolyamokról, munkahelyekröl. Senkinek sem kell éhbérért robotolni.
2023. jan. 8. 05:58
 19/19 anonim ***** válasza:
61%
Kérdező, csak téged tudlak idézni: " semmihez se annyira, hogy megéljek belőle". Innentől azt a részét el lehet engedni, hogy mihez értesz és mihez nem. A mostani melód mellett csinálj valami okj szintű képzést egy olyan szakmában, amihez van affinitásod és érdekel. Az onlyfans miért lenne sértés? A mai világban az online szexmunka végezhető teljesen legálisan, rugalmasan és távolról, azoknak akinek nincs jobb.
2023. jan. 8. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!