Miből tudnék extra bevételt csinálni? Csak legális normális ötletek érdekelnek.
Hol laksz?
Ha jó a kézügyességed, Budapesten vagy az agglomerációban elmehetnél kertet gondozni, ezermester feladatokat ellátni.
#5 Próbálm meg cégeket az EU-n belűl lehetőleg nyugati régióban pl: Ausztria, Franciaország, németország, balti államok skandináv régió.
Ott a kezedbe nyomnak majdnem 1misit (989765Ft ot) kb 2000-2500Euro -t adnak neked, csak ha van lehetőséged ne válts sokat és ha lehetséges válts Visa betéti kártyát hogy bárhonnan a világon rendelhess cuccokat. Kajára és rezsire kiszámolod mennyi kell, azt átváltod a többit hagyd, és élj a környezetből. Sok sikert kívánok a továbbiakban !!
2es vagyok
Látom lepontoztál. Amúgy miért várod el a több pénzt az érettségidre meg a sima szakmádra? Tanulni kéne talán, majd utána tartsad a markodat.
7. 1; senkit nem pontoztam én, szóval más húzta le a kommented.
2; félre értesz nem elvárom..eddig is így dolgoztam, csak ötleteket vártam.. egyébként meg láttam olyat aki több diplomával kevesebbet keresettek, mint én es olyat is aki sima szakmával érettségi nélkül is többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!