Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miből tudnék extra bevételt...

Miből tudnék extra bevételt csinálni? Csak legális normális ötletek érdekelnek.

Figyelt kérdés
Két műszakban dolgozok 8óraban. Egy hét délelőtt, egy hét délután, hétvége általában szabad.Ezen felül szeretnék plusz pénzt keresni.
2023. jan. 7. 13:48
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
76%

Vérplazma adás

Másodállás

2023. jan. 7. 13:53
 2/19 anonim ***** válasza:
28%
Tanulj meg programozni és dolgozz contraktorként külföldre. Nagyon sok pénz van benne.
2023. jan. 7. 14:00
 3/19 anonim ***** válasza:
83%
tudásból.. jelenleg az idődet adod el, amit láthatóan nem fizetnek meg.
2023. jan. 7. 14:05
 4/19 anonim ***** válasza:

Hol laksz?

Ha jó a kézügyességed, Budapesten vagy az agglomerációban elmehetnél kertet gondozni, ezermester feladatokat ellátni.

2023. jan. 7. 14:19
 5/19 A kérdező kommentje:
3. És mégis, hogy? Van szakmám, érettségim..vannak dolgok amihez minimálisan érték de semmihez nem annyira, hogy abból megéljek normálisan. Nincs különösebb ismeretségi köröm se.. nyilván azért dolgozok így és ezért tettem fel a kérdést..
2023. jan. 7. 14:29
 6/19 anonim ***** válasza:

#5 Próbálm meg cégeket az EU-n belűl lehetőleg nyugati régióban pl: Ausztria, Franciaország, németország, balti államok skandináv régió.

Ott a kezedbe nyomnak majdnem 1misit (989765Ft ot) kb 2000-2500Euro -t adnak neked, csak ha van lehetőséged ne válts sokat és ha lehetséges válts Visa betéti kártyát hogy bárhonnan a világon rendelhess cuccokat. Kajára és rezsire kiszámolod mennyi kell, azt átváltod a többit hagyd, és élj a környezetből. Sok sikert kívánok a továbbiakban !!

2023. jan. 7. 15:04
 7/19 anonim ***** válasza:
57%

2es vagyok

Látom lepontoztál. Amúgy miért várod el a több pénzt az érettségidre meg a sima szakmádra? Tanulni kéne talán, majd utána tartsad a markodat.

2023. jan. 7. 16:39
 8/19 A kérdező kommentje:

7. 1; senkit nem pontoztam én, szóval más húzta le a kommented.

2; félre értesz nem elvárom..eddig is így dolgoztam, csak ötleteket vártam.. egyébként meg láttam olyat aki több diplomával kevesebbet keresettek, mint én es olyat is aki sima szakmával érettségi nélkül is többet.

2023. jan. 7. 17:14
 9/19 A kérdező kommentje:
Keresett* ; és*
2023. jan. 7. 17:15
 10/19 anonim ***** válasza:
Mihez értesz?
2023. jan. 7. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!