Mi történik ha másik diákszövetkezetnél kezdek el dolgozni?
Eddig is tagja voltam már egy diákszövetkezetnek viszont, most beléptem egy másikba és ott a szerződésben az áll, hogy “A fent meghatározott harmadik személynél, a feladat ellátásának ideje alatt és az azt követő három hónapig semmilyen egyéb jövedelemszerzésre irányuló tevékenységet - amely nem *szövetkezet neve* szervezésében áll - nem folytatok csak a *szövetkezet neve* írásos engedélyével.
Gondolom valahogy írásos engedélyt kellene szerezzek de nem tudom hogy kellene megfogalmaznom, hogy adjanak engedélyt amikor amúgy is kiszeretnék már innen lépni mert nincsenek jó munkák, ami volt oda már nem hívnak diákokat és már találtam is más megfelelő munkát de emiatt tanácstalan vagyok mit kellene tennem.
Semmi...
...sőt ha azonos diákszövetkezeten belül kezdesz el dolgozni egy másik cégnél, akkor sem történik semmi (legalábbis a schönhez-nél)
Egy adott cégnél dolgozom jelenleg, de elkezdtem interjúzni és az úgy nézett ki felvesznek egy másik céghez és ők is a schönhezen keresztül vettek volna fel, ekkor felhívtam őket, elmondtan a helyzetet és azt mondták, hogy simán mehet és a két cégnek nem is mondhatják meg a helyzetet.
Diákmunkában konkrétan szinten bármit lehet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!