Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Diákszövetkezet hogyan ellenőr...

Diákszövetkezet hogyan ellenőrizheti, hogy az érvényes középiskolás diákomon másik középiskola matricája van-e? Magyarul hamis-e.

Figyelt kérdés
Ha nálunk eddig a szerződéshez annyit csináltak, hogy lefénymásolták akkor kezdenek vele utána valamit vagy ellenőrizgetik? Vagy csak legyen és kész?

2017. nov. 7. 20:25
 1/3 anonim ***** válasza:

Az iskola feljegyzi hogy kinek milyen sorszámú matricát osztottak ki. Ha nagyon akarják akkor felhívják az iskola adott titkárát, és megkérdezik hogy Kiss Béla neve mellett az ABC321-es számú matrica van-e az adatbázisukban. Ha igen, érvényes. Ha nem, okirathamisítás gyanújában állsz.

Ha már csalsz, nézz utána hogy mennyire érdemes csinálni, vagy mekkora büntetés jár érte ha mégis lebuksz és annak ellenére vállalod-e.

2017. nov. 7. 20:31
 2/3 A kérdező kommentje:

Keresztféléves képzésre jelentkezem most szóval remélhetőleg 2-3 hónap csalás lenne “csak” szükséges. Nem csináltam még ilyesmit, nem is tervezek többet, de jelenleg nem mehetek állandó munkára, csak diákként.

Ha utána érvényes és legális minden amint az egyetemen megkapom akkor a NAV esetleg még rájöhet mondjuk adóbevallásnál? Vagy ha addig nincs lebukás akkor ‘megúsztam’?

2017. nov. 7. 21:06
 3/3 anonim válasza:
Lett esetleg valami fejlemény? Hasonló helyzetben vagyok.
2022. szept. 23. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!