Ajánlhatom magam cégeknek mint alvállalkozó?
Figyelt kérdés
Jelenleg átalányadozó Egyéni Vállalkozó vagyok Marketing valamint tanácsadói tevékenységi körökkel. Láttam, hogy sok cég keres Marketing munkatársat esetleg ajánlhatom nekik magamat vagy megkérhetek fejvadászokat/recruitereket hogy segítsenek nekem ebben?2023. jan. 6. 15:22
2/9 anonim válasza:
Érdekes marketing tanácsadó az, aki saját magát se tudja eladni….
3/9 anonim válasza:
Naponta 15 ilyen emailt kapok, kérlek ne te legyél a 16. Rögtön raknálak a spamek közé.
4/9 A kérdező kommentje:
3. válaszoló.
HR-es vagy?
2023. jan. 6. 16:39
6/9 A kérdező kommentje:
Esetleg konkrétabban is kifejtenéd?
2023. jan. 6. 21:51
7/9 anonim válasza:
Kifejtette, ő nem akar ilyet, mit nem értesz rajta....
8/9 NTBS válasza:
Ajánlhatod, de nem biztos, hogy sikeres lesz.
9/9 anonim válasza:
Hát ha marketinggel foglalkozol valamint tanácsadó vagy és mégis itt érdeklődsz, hogy hogyan tudod magad eladni.....
Akkor vagy nem jól csinálsz valamit vagy csak szimplán nem értesz ahhoz, amit csinálsz.
Igen, ajánlhatod magad cégeknek... de akiknek nem alvállalkozó kell, annak nem fogsz kellene, éppen ezért először azt kéne kiderítened, hogy milyen minőségben keresnének marketing szakembert.
Egyébként, lehet ám szüneteltetni a vállalkozást, ha az élet azt hozza, hogy el kell menni alkalmazottnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!