Havi nettó 345ezer fizetés elfogadható? Középfokú végzettség 7 év tapasztalat, Budapest?
Figyelt kérdés
2023. jan. 4. 13:03
11/18 anonim válasza:
#8: Nem, az a hozzád hasonló szerencsétlenség.
#10: Nem, az az adócsaló.
12/18 anonim válasza:
11. He, most akkor ufókkal beszélgetek és még Magyarországon élek xD?
13/18 anonim válasza:
Tanarkent sok is, ITskent kezdo fizetés is több
14/18 1112 válasza:
Tökéletes fizu. Ráadásul még nettó is. Én bruttóban is örülnék ennyinek. Nettóban meg pláne jó.
Másik kérdés, hogy mire elég, de magyar viszonylatban szerintem elég jónak számít.
szerintem jónak számít. Pláne, hogy nettó.)
15/18 anonim válasza:
Végezz valami 2 hónapos tanfolyamot azt 2x ennyit megkapsz valami belső portán, én is asszem biztonsági őr vagyok, bár már ebbe se vagyok biztos, csak bejárok ide heti 3x12 órát, ebből úgy 6 ot alszok a többibe meg olvasok vagy netezek mint most havi 700-ért.
16/18 1112 válasza:
Valaki itt kérdezi az IT-t, az IT az az információs technológia, ilyen számítógépes-programozós munkakör. Ilyen szoftverfejlesztő dolog. Ül a számítógép előtt, és legépel sok sort. Vannak különböző programozási módok, pl ugyanazt a dolgot ha akarod, hogy csinálja egy számítógépes program, lehet, hogy két különbözőféleképpen kell beleírni. És akkor lefuttatja, ha működik, akkor örül, ha nem , akkor megnézi, mit írt el, aztán, ha semmit, akkor egyeztet pl a kollégákkal, vagy olvas róla cikkeket, hogy hogyan lehetne azt megoldani. A szoftver pl lehet egy játék is, vagy pl valamilyen adatbázis-cucc. Az ET meg a földönkívüli. Az E.T.-t kell ítinek kiejteni, az IT meg ájtí. :):) Remélem, jól írtam le. :):) :)
17/18 1112 válasza:
*két program két különböző módon, utasítással tudja pl ugyanazt pl. Én nem ismerem ezeket, de pl egyiknél <ilyenbe> kell írni , amit akarsz, másiknál meg "ilyenbe". Ez most csak egy példa volt, én nem vagyok ebben jártas.
18/18 anonim válasza:
Ha már nem vagy adómentes akkor elmegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!