Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Informatikai képzés oktató...

Informatikai képzés oktató fizetési igény?

Figyelt kérdés
Lenne egy lehetőségem arra, hogy kisebb csoportok/cégek (kb 20-30 fő, alapvetően informatikai előismerettel rendelkező diplomás vagy évek óta a szakmában tevékenykedő emberek) számára tartsak képzést. Alkalomszerű 2-3 órás foglalkozásokról lenne szó, modell alapú technológiák alkalmazása a szoftvertervezésben és fejlesztésben témakör. A fizetés egy-egy ilyen megtartott képzés után járna, vállalkozói szerződéssel. Milyen fizetési igény reális ilyen esetben? Sose csináltam hasonlót, szóval ötletem sincs hova lehetne ezt belőni, meg hogy megéri-e egyáltalán. Mesterdiplomás mérnökinformatikus végzettségem van, medior szoftverfejlesztőként dolgozok jelenleg. Az egyetemen és a munkám során is foglalkoztam a témával, de nincsen ezzel kapcsolatban komolyabb publikációm. Egyetemen oktattam több tárgyat is, de ott inkább jelképes összegekről volt szó, itt feltételezem más a helyzet.

2023. jan. 4. 00:23
 1/7 anonim ***** válasza:
76%
Egyértelműen csak akkor éri meg, ha az órabéred közel annyi(vagy több), mint amennyit a munkahelyeden keresnél ennyi idő alatt.(és vedd bele ebbe a felkészülési időt is.
2023. jan. 4. 00:29
 2/7 anonim ***** válasza:
1-es: ezzel az a gond, hogy itt oktatásért és nem fejlesztésért fognak fizetni. Ha egy képzett szakember elmegy a Balatonra lángosozni, nem fogják megfizetni úgy, mint a vezető beosztásában. Oktatói díjat tud elkérni, abból lehet, hogy egy magasabb fajtát, bár oktatási tapasztalata nulla, mint látjuk, de medior programozó fizut nem fog kapni, mert ez nem az a munkakör.
2023. jan. 4. 01:49
 3/7 anonim ***** válasza:
Alkalmanként 50-100k szerintem nagyjából reális, ha nem valami hosszabb kurzusról van szó. Tudom, hogy felháborítóan soknak fogják gondolni, de én ennél sokkal kevésbé tech területen is kaptam 150-200k-s napidíjakat, az ilyen egyszeri dolgokat simán túl szokták fizetni.
2023. jan. 4. 06:45
 4/7 anonim ***** válasza:
0%

"Alkalomszerű 2-3 órás foglalkozásokról lenne szó"

200K? :DDD Eszednél vagy?? :DDDDD

Ha megkapja az 5 ezres órabért, akkor már örülhet!

2023. jan. 4. 07:58
 5/7 A kérdező kommentje:
Ami kimaradt, de lehet egyértelmű is: természetesen a jelenlegi állásom mellett gondoltam ezt. Én is minimum 100k körül gondolnék egy alkalmat, 5ezres órabérért nagyon nem érné meg (ettől még lehet az utóbbi a reális). Köszi az eddigi válaszokat!
2023. jan. 4. 09:15
 6/7 anonim ***** válasza:
@4 Láttál te életedben tanácsadói fizetéseket? Ez nem egy gimisnek tartott magánóra.
2023. jan. 4. 10:52
 7/7 anonim ***** válasza:
En 200000/ napert szoktam vallalni ilyeneket.
2023. jan. 4. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!