Linkedin nélkül nem megy?
Figyelt kérdés
Tényleg csak akkor számít valaki a munka világában, ha van linkedin fiókja? Enélkül már labdába sem rúghat valaki?2023. jan. 3. 17:32
1/6 anonim 

válasza:

én az utolsó 3 melómat linkedinen találtam. A jó munkák kb. csak ott vannak...
2/6 anonim 

válasza:

Elég hülye kérdés. Értelemszerűen lehet létezni LinkedIn fiók nélkül is de mivel az egyik legfelkapottab platform bizonyos körökben, ezért ha állást keresel, akkor a hasznodra válhat.
3/6 A kérdező kommentje:
Őszintén én akkor töröltem le magam még anno, amikor már átment az egész egy facebookba, hogy ki tud menőbb dolgot felmutatni. Ez azóta is megvan? Vagy működik anelkül is, hogy lennének ismerőseim?
2023. jan. 3. 17:45
4/6 anonim 

válasza:

Egyre jobban feljon... A mai vilagba kb csak ott erdemes munkat keresni
5/6 anonim 

válasza:

3
Kit érdekel? Talán még soha rá sem néztem a "hírfolyamra" linkedinen... Job sectiont nézem és kész...
6/6 anonim 

válasza:

Nem tudom kérdező milyen connectionjeid voltak de én nem látok ilyeneket, bár őszintén én linkedinte csak olyan dolgot rakok ki ami fontos állás szerzéshez.
Az meg hogy mennyire fontos a linkedin az szakma függő. Ha nincs karriered, értsd gyári gombnyomkodó vagy akkor felesleges.
A legtöbb komoly cég azomban linkedint használja elsősorban a képzett munkaerő beszerzésére, különösen igaz ez a nemzetközi cégekre.
El lehet linkedin nélkül is lenni de jóval egyszerűbb vele. Könnyű updatelni és kapsz ajánlatokat akkor is amikor nem feltétlen keresel aktívan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!