Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyit keres egy akadémikus...

Mennyit keres egy akadémikus közgazdász?

Figyelt kérdés

2023. jan. 2. 16:23
 1/3 anonim ***** válasza:

Attól függ hol dolgozik.

Én pályakezdőként kb. 8 éve bérminimumot kaptam, szakmailag nagyon jó helyen. Aztán elkezdtem a doktorim, elkezdtem vállalkozni, és kúszott felfelé a napidíjam, most már két cégem van, az egyikből kb. havi nettó 2M-t veszek ki (azért marad is a cégben), a másik kollegákkal közös és még csak tőkésítjük a bevételekből. Szóval attól függ. Bérminimumtól annak a tízszeresén át a határ a csillagos ég.

2023. jan. 2. 16:46
 2/3 anonim ***** válasza:
Milyen az az akadémikus közgazdász? Akadémikus és közgazdász? Vagy…?
2023. jan. 2. 17:24
 3/3 A kérdező kommentje:

#2 Olyanokra gondolok, akik publikálnak, interjúkat adnak az újságoknak, vagy akiket pl. behívnak a tv-be beszélni, elmondják a véleményüket a kormány gazdaságpolitikájáról stb...

Kb, mint a Pogátsa Zoltán.

2023. jan. 3. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!