Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyire volt szerencsés ez...

Mennyire volt szerencsés ez az év nektek ? ( 2022) és jövőre mi a cél?

Figyelt kérdés
én idén félretudtam tenni 2.5 millió forintnyi eurót. így kicsivel több mint 5 millió forintnyi euróm van. jövőre meg szeretnék még elérni 3-4 milliót még

2022. dec. 30. 18:36
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
39%

Az elmult evekben 11-13M koruli beveteleim voltak, iden 23M, valahogy nagyon megugrottak a jol fizeto projektek/kliensek. Szóval elég jó.

Viszont szeptemberben KATArol KFTre valtottam, ami miatt a jovoben kicsit magasabbak lesznek az adóterheim.

2022. dec. 30. 18:50
 2/22 anonim ***** válasza:
84%

Csak pénzügyi értelembe nézve?

A pénzt nézve stabil lábakon álltam/állok.

Ez évben szakmát akartam váltani, de sajnos nem sikerült. Jövő évre nézve is a váltás a terv, csak hát az a fránya pénz......

2022. dec. 30. 18:50
 3/22 anonim ***** válasza:
80%

"Az elmult evekben 11-13M koruli beveteleim voltak, iden 23M"

23 M bevétellel áfás kft-vel ugyanúgy 11-13M adózott eredménnyel vagy mint katával :D

2022. dec. 30. 19:09
 4/22 anonim ***** válasza:
6%
Van 5 millió euróm a bankban, az idén kamatozott 1 millió eurót, remélem jövőre 5x ennyit fg kamatozni.
2022. dec. 30. 19:34
 5/22 anonim ***** válasza:
11%
Kaptam egy eleg jo melot contractorkent, 25 milliot sikerult felretennem iden
2022. dec. 30. 19:37
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

Idén 12M KATA, 2M átalányadó (eddig adómentes) volt. Erre jött rá kb. 10M a Kft-vel, amit 25%os adóval tudok kiszedni, de vettem ezt-azt (két laptop, stb) ami elköltségelhető. Így jött ki. Nem Áfá-s.

A jövőben marad a Kft, 25%. Evvan.

2022. dec. 30. 19:38
 7/22 anonim ***** válasza:
55%
Tavaly nettó 17 milliót kerestem, idén 0 Ft-ot - a háborű átformálta az ingatlanpiacot, 1 telket se tudtam eladni.
2022. dec. 30. 19:59
 8/22 NTBS ***** válasza:
83%
Semennyire hozzátok képest. Küldjetek már néhány milliót. Vagy egy-két tippet, hogy lehet ennyi pénzt szerezni. Segítsetek kérlek.
2022. dec. 30. 21:04
 9/22 anonim ***** válasza:
31%
Lett egy nellékállásom, azzal kicsit megszaldtak a bevételeim, 12Mt raktunk idén félre.
2022. dec. 30. 21:13
 10/22 anonim ***** válasza:
46%

Többnyire szerencsés volt. Életem első rendes munkahelyén elkezdtem dolgozni miután lediplomáztam, azóta mindössze kevesebb mint fél év alatt el tudtam rakni 2 millió forintot, közben vettem magamnak új telefont, új laptopot (olyanokra amikre vágytam, tehát nem az árakat néztem), emellett kifizettem a jogsit is előre, aminek már több mint a felét le is vezettem.

Valamint egy 40% körüli fizetésemelést is elértem, aminek már nagyon örülök, így a tervem jövőre elrakni olyan 4-5 millió forintot. Cél a saját ház, de az még messze van sajnos.

Közelebbi cél letudni februárra a jogsit, majd venni egy saját kis autót, meg jó lenne valamerre elmenni nyaralni is, már kezd unalmas lenni a Balaton minden évben 😅

Ettől többet nem tervezek jövőre, de új célok bármikor jöhetnek.

2022. dec. 30. 22:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!