Mennyire volt szerencsés ez az év nektek ? ( 2022) és jövőre mi a cél?

Az elmult evekben 11-13M koruli beveteleim voltak, iden 23M, valahogy nagyon megugrottak a jol fizeto projektek/kliensek. Szóval elég jó.
Viszont szeptemberben KATArol KFTre valtottam, ami miatt a jovoben kicsit magasabbak lesznek az adóterheim.

Csak pénzügyi értelembe nézve?
A pénzt nézve stabil lábakon álltam/állok.
Ez évben szakmát akartam váltani, de sajnos nem sikerült. Jövő évre nézve is a váltás a terv, csak hát az a fránya pénz......

"Az elmult evekben 11-13M koruli beveteleim voltak, iden 23M"
23 M bevétellel áfás kft-vel ugyanúgy 11-13M adózott eredménnyel vagy mint katával :D

Idén 12M KATA, 2M átalányadó (eddig adómentes) volt. Erre jött rá kb. 10M a Kft-vel, amit 25%os adóval tudok kiszedni, de vettem ezt-azt (két laptop, stb) ami elköltségelhető. Így jött ki. Nem Áfá-s.
A jövőben marad a Kft, 25%. Evvan.

Többnyire szerencsés volt. Életem első rendes munkahelyén elkezdtem dolgozni miután lediplomáztam, azóta mindössze kevesebb mint fél év alatt el tudtam rakni 2 millió forintot, közben vettem magamnak új telefont, új laptopot (olyanokra amikre vágytam, tehát nem az árakat néztem), emellett kifizettem a jogsit is előre, aminek már több mint a felét le is vezettem.
Valamint egy 40% körüli fizetésemelést is elértem, aminek már nagyon örülök, így a tervem jövőre elrakni olyan 4-5 millió forintot. Cél a saját ház, de az még messze van sajnos.
Közelebbi cél letudni februárra a jogsit, majd venni egy saját kis autót, meg jó lenne valamerre elmenni nyaralni is, már kezd unalmas lenni a Balaton minden évben 😅
Ettől többet nem tervezek jövőre, de új célok bármikor jöhetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!