Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Jó lesz a bruttó 230-as emelt...

Jó lesz a bruttó 230-as emelt bér? Az már bér nem igaz? Megvan 150 nettó! Az már habzsidőzsi!

Figyelt kérdés
2022. dec. 29. 10:22
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

#4 "A minimálbér azért minimál, mert minimál erőfeszítést kell tenni érte."

Nem mindig igaz ez sajnos. Covid alatt elhelyezkedtem egy helyen, mert csak ott tudtam, garantált bérminimumot kerestem. Rendesen meghajtottak, szigorú határidők, rengeteg munka, nem rendes betanítás, csak ilyen félig meddig megmutatták mit hogy kell, mindenki el volt úszva, volt, aki 4 helyett 6-ig bent volt mindennap, hogy behozza a lemaradást. Én "feljebb léptem " (azaz már volt más munkalehetőség 2021 közepén), de nem mindig igaz az, hogy semmit nem kell tudni hozzá.

2022. dec. 29. 10:47
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Vajon miért nem tanult szakmát, aki mosogat? Vagy ha nem tetszik neki a mosogatás, járjon estire. Ingyenes tudtommal. Vagy tanuljon meg egy nagyon ritka nyelvet. Jaa, hogy azért már tenni is kell valamit? Meg 0 felelősség a mosogatás. Ha ott marad egy kis piszok az alján, akkor se fogják kirúgni.
2022. dec. 29. 11:14
 13/22 anonim ***** válasza:
91%

Nem kötelező minimálbérért dolgozni. Ha van piacképes tudásod akkor találsz magadnak jobban fizető állást.

Vannak akik tényleg csak minimálbért érdemelnek meg. Képzettség és tudás nélkül ne várj milliós fizetést!

Miért nem alapítasz egy céget és adsz a képzetlen munkavállalóidnak milliós bért?

2022. dec. 29. 11:54
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Egy egyszerű vagyonőr keres 200 ezret nettóba minimum. Ahhoz pedig aztán tényleg nem kell nagy képzést elvégezni és mindig talál munkát. Nekem csak érettségim van és kerestem vagyonőrként 230 at nettó. Nézelődtem más lehetőségeket és már teljesen más területen dolgozom 300 feletti fizetésért és élvezem is. Az kap minimálbért aki annyit is foglalkozik vele. Ha elmegy az ember mekibe is többet keres mint a minimálbér. A takaritók nagy része is többet keres. Persze nem mindegy hol takarít. Szóval a 150 ezer nettó szerintem azért a munkáért megfelelő.
2022. dec. 29. 12:01
 15/22 A kérdező kommentje:

"Vagy tanuljon meg egy nagyon ritka nyelvet. J"

Világos. mert aki takarít, az arról híres hogy takarítás után japán meg szuahéli nyelvórákra jár. Világos. Másképp nem is lehet.

"Vagy ha nem tetszik neki a mosogatás, járjon estire. "

És aki már kijárta az estit és akkor is takarít mert sehova máshova nem kell annak mit javasolsz madár?

2022. dec. 29. 12:17
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
A madár az ász!
2022. dec. 29. 12:19
 17/22 anonim ***** válasza:
83%
Bármikor betérhetsz a Habzsi-dőzsi cukrászdába, nem kérnek bérpapírt az ajtónál.
2022. dec. 29. 12:38
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
könnyedén lehet manapság ennél sokkal több pénzt keresni. fodrászok milliókat kaszálnak, építőipari szakik is. Múltkor egy légkondiszerelő X5-ös BMW-vel jött hozzám....
2022. dec. 29. 12:44
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
A madár az ász!
2022. dec. 29. 12:45
 20/22 anonim ***** válasza:
#18 Milyen évjáratú autó volt? Lehet kapni X5-öt 1,5 meg 35 millióért is. :D
2022. dec. 29. 12:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!