Jövőre eléri majd a bruttó 300-at a GBM vagy alatta lesz majd emelést követően is?
Remélem nem nő.
A versenyszférában ez úgy működik, hogy tapasztalat, ügyesség, gyorsaság alapján kapjuk a fizetést.
Ez azt jelenti, hogy még arra sincs idő, hogy egyek, aludjak, nemhogy családdal törődjek.
Erre vannak akik bemondásra akarnak több fizetést.
Eszem megáll.
Mikor tudom, hogy ott senki nem ellenőrzi a munka minőséget.
"A versenyszférában ez úgy működik"
1. nem csak versenyszféra van. ott a közszféra is.
2. sok helyen (nálunk is ) nem GBM-et fizetnek hanem bőven felette de a GBM a vetítési alap. így elemi érdek az emelése.
de ez neked sztem magas lesz.
én pl hivatásos katonaként a mindenkori GBM 3,6xét kapom így elemi érdekem a GBM emelése.
Hu, de jó, hogy még a katonák is úgy gondolnak magukra és büszkék is rá, hogy az nem versenyszféra :D
Háborúba, mi lesz majd? Csak meg ne kelljen erőltetni magad?
Mondjuk ezt tudtam. Amikor pár éve bevezették, hogy pár fekvőtámaszt meg kell tudni csinálniuk, ment a sírás is, hogy ők túlsúlyosak, cukrosak, nem is tornázhatnak :D
Bátor katonák :D
"Mondjuk ezt tudtam. Amikor pár éve bevezették, hogy pár fekvőtámaszt meg kell tudni csinálniuk, ment a sírás is, hogy ők túlsúlyosak, cukrosak, nem is tornázhatnak :D"
Azt bajosan mert pl a cukor is azonnali leszerelési ok (ill besorozási kizáró ok..)
nézz utána mielőtt okádsz valamit, szarjani.
Pár éve még tele volt a tv 160cm, 160kg os tábornokokkal.
Csak az a 20 fekvőtámasz meglegyen, különben bukod a bér minimumodat.
'"Pár éve még tele volt a tv 160cm, 160kg os tábornokokkal."
Csöppet nehezen mert per pill (és 20 éve tart ez a per pill.. mióta hivatásos és nem sorköteles honvédség van) 180 cm a bekerülési testméret.
Ha már hazudsz nézz utána.
Ti mit szívtok? :D
"bekerülési testméret." :D
magasságnak hívják :D
Tankba be se férnek 180cm rel :D
Na ezért vagytok jók csak olyan munkára amit a legallja is meg tud csinálni
"Tankba be se férnek 180cm rel :D"
Tankja a kocsinak van, amire te, a főgyökér gondolsz az a harckocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!