Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek mibe fogjak bele?

Szerintetek mibe fogjak bele?

Figyelt kérdés

Nem szeretnék újra alkalmazott lenni. Nincs egyetemi végzettségem mert a metk sohasem ment. És kb. a mérnökök meg a közgazdászoknak van a legtöbb álláslehetőség.

Én 30 éves vagyok, és 23 éves korom óta vagyok egyéni vállalkozó. Főként raktáron belüli munkaerő kölcsönzéssel foglalkoztam, konténer szedési munkákkal és stb vállalkozásban.

Viszont egyre kevesebb szerződésem van már cégekkel, mert inkább felvesznek a logisztikai cégek saját állományba munkaerőt.

És ezáltal nekem nem túl sok már a havi bevételem.

Még egy jó két évig biztos kifog tartani de addig kéne valamit csinálnom, mást is csak nem tudom mibe fogjak bele.

Egy szakmám van azt érettségi után végeztem el ilyen logisztikai ügyintéző, de sohasem dolgoztam benne. Illetve van egy ilyen masszőri végzettségem is de abban sem dolgozok nehéz vele munkát találni.

Tehát most kéne valamit kitalálnom csak nincs ötletem.

30/f

2022. dec. 27. 17:07
 1/3 anonim ***** válasza:
47%
Masszőrök pedig jól keresnek. Kezdd valakivel együtt, ha megvan a vevőkör, nyithatsz saját szalont.
2022. dec. 27. 17:43
 2/3 anonim ***** válasza:
ahhoz, amihez értesz.
2022. dec. 27. 18:38
 3/3 anonim ***** válasza:
7 éve vagy vállalkozó egy olyan szerteágazó területen, mint a logisztika és nincs ötleted, hogyan tovább?
2022. dec. 27. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!