Nyáron szeretnék elmenni diákmeló mellett fükaszálni DE csak 16 éves vagyok. Kb 2 éve használok aktivabban kerti kisgépeket láncfüresz fükasza stb tudom mit szabad nem szabad. igazából szeretem is csinálni. Érdemes belevágni? (Szerintetek)
Csak bátorítani lehet az ilyen kezdeményezést.
Hagyd abba az iskolát, zömében olyan emberekre van szüksége ennek az országnak, akik megfogják a munka végét és csinálják. Aki tudja csinálja, aki nem az tanítja.
Tele van az ország olyan hosszú ideig képzett fiatalokkal, középkorúakkal, akikre hosszú éveket áldoztunk közpénzekből felsőfokú oktatási intézményekben való képzésükért, de teljesen feleslegesen.
Szakember mellett képezd magad, monkey see, monkey do módszerrel. Óriási kereslet lesz a munkaerődért.
Erről szó sincs. :) A szakiskolát mindenképpen be szeretném fejezni.
Hozzá tenném én senki mellet nem akarom képezni magam magamnak akarok pénzt keresni. Befejezem az asztalost és pár év szakmai tapasztalat után elindulok valami vállalkozás irányába. Ez csak ilyen. Plussz pénznek jönne szó sincs róla hogy abbahagyom az iskolát :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!